Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kliatby zbavený? Stratený syn Réway v Košiciach bodovo ožíva

Hokejisti HK Poprad zvíťazili v zápase 19. kola Tipos extraligy na ľade HC Košice 6:5 po predĺžení. Víťazný gól strelil v 62. minúte Lukáš Handlovský.

04.12.2020 21:02
Martin Réway Foto: ,
Košičan Martin Réway v zápase proti Popradu.
debata (2)

HC Košice – HK Poprad 5:6 pp (2:2, 1:0, 2:3 – 0:1)

Góly: 4. Pospíšil (Klhůfek, Réway), 5. Chovan (Růžička, Réway), 33. Mráz (Chovan, Réway), 41. Mráz (Réway), 45. Jokeľ, 60. Svitana (Skokan), 62. Handlovský (Drgoň, Preisinger) – 6. Preisinger (Vandas, Handlovský), 8. Haščák (Drgoň, Svitana), 41. Handlovský (Vandas, Dalhuisen), 49. Haščák (Svitana, Skokan). Rozhodovali: Výleta, Stano – Ordzovenský, Gegáň,
vylúčení: 8:8 na 2 min., navyše Pospíšil (Koš.) 10 min. OT za nešp. správanie, presilovky: 2:2, oslabenia: 0:0, bez divákov.
HC Košice: Sedláček – Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák, Deyl, Novota, Cibák – Réway, Mráz, Chovan – Frič, Pospíšil, Klhůfek – Belluš, Vrábeľ, Jokeľ – Demek, Havrila, Krasničan
HK Poprad: Vošvrda – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš

Hostia sa chceli Košičanom revanšovať za nedávnu prehru 2:6, ale vstup do zápasu im nevyšiel. V 4. minúte hrali domáci presilovku a na konci rýchlej kombinácie bol Pospíšil, ktorý zblízka prekonal Vošvrdu – 1:0. Krátko na to obranca Růžička trafil ľavú žrď popradskej bránky, no pred ňou sa najrýchlejšie zorientoval Chovan a bolo 2:0.

„Kamzíkov“ však posadil na koňa kontaktný gól, ktorý prišiel už o 16 sekúnd. Domáci nezvládli situáciu pred vlastnou bránkou, brankár Sedláček neskrotil puk a pohotový Preisinger upravil na 2:1. Hostia následne nepohrdli ani 83-sekundovou presilovkou o dvoch hráčov, v ktorej Haščák rutinérsky prestrelil Sedláčeka – 2:2.

V rušnej prvej tretine mohol domácim vrátiť náskok Klhůfek, ale svoj únik v oslabení nedotiahol do želaného konca. Gólom sa neskončili ani sľubné šance Popradčanov Bjalončíka a Mateja Paločka, ktorý trafil žŕdku.

V úvode druhej časti domáci nevyžili vylúčenie Svitanu, ktorý sa po návrate na ľad dostal do brejku, ale Sedláčeka neprekonal. Aj druhá tretina priniesla rušný hokej, tímy si však viac dávali pozor na defenzívu. Najvýraznejšie gólové príležitosti priniesli presilovky. Domáci mali v 33. minúte výhodu o dvoch hráčov, v ktorej rýchlu kombináciu s Chovanom a Réwayom zakončil Mráz a upravil na 3:2.

Popradčania spravili už v úvodnom striedaní v tretej tretine chybu v strednom pásme a po rýchlej spolupráci s Réwayom zvýšil Mráz na 4:2. Gólová odpoveď hostí však prišla takmer okamžite, keď Vandasovu prihrávku spoza bránky ideálne zužitkoval Handlovský – 4:3.

V 45. minúte upravil Jokeľ na 5:3, keď sa preštrikoval obranou hostí a jeho nenápadný pokus prekvapil brankára Vošvrdu – 5:3. Na 6:3 o pár sekúnd nezvýšil Chovan, ktorý neuspel osamotený pred Vošvrdom. Hostia v 49. minúte potvrdili, že presilovky sú ich silná stránka a Haščák svojím 18. gólom v 16. zápase znížil na 5:4.

Popradčania sa v ďalšom priebehu viackrát usadili pred Sedláčekom, v 60. minúte skúsili hru so šiestimi hráčmi a vyplatilo sa. Presne 18 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času sa strelou od modrej čiary presadil Svitana – 5:5.

V predĺžení rozhodol o víťazstve hostí Handlovský.

Hlasy

Jan Šťastný, tréner HC Košice: "V zápase sa to ťahalo na obe strany. Mali sme výborný vstup do tretej tretiny, viedli sme o dva góly a myslím si, že by sme si to mali postrážiť a zohrať to tak, aby sme za takého stavu brali tri body. Žiaľ, bola tam určitá neskúsenosť v situáciách, keď sme mali vyhodiť puk a pokojne vystriedať. Mrzia ma lacné inkasované góly.

Z dvojzápasu s favoritom máme štyri body, s čím sme spokojní. Možno je aj trochu dobre, že sme teraz dostali cez prsty. Teraz sa však už pozeráme na zápas v Miškovci, ktorý hrá doma veľmi dobre."

Peter Mikula, tréner HK Poprad: "Poviem narovinu, že sme dnes chceli vyhrať. V prvej tretine sme však zápasili sami so sebou. Naša hra v prvej tretine utorňajšieho zápasu na nás zanechala stopy a ťažšie sme sa s tým vyrovnávali. Ani v dnešnom zápase sme sa nevyvarovali hrubých chýb, najmä v druhej tretine sme dostali hlúpe góly.

Všetka česť mužstvu za to, že sme dokázalo vyrovnať a napokon dať aj víťazný gól. Zapracovať musíme na psychickej pohode. Po „sprche,“ ktorú sme nedávno utrpeli, sme sa dostali dole, preto verím, že nám toto víťazstvo pomôže k tomu, aby sme boli úspešní aj v ďalších zápasoch."

Slovan padol v Trenčíne

HK Dukla Trenčín – HC Slovan Bratislava 4:1 (2:1, 1:0, 1:0)

Góly: 12. Alderson (Lemcke, Okuliar), 15. Kettunen (Alderson, Okuliar), 26. Rajnoha (Sádecký, Ackered), 48. Hecl (Sádecký) – 8. Bačík (Gašpar, O'Donnell). Rozhodovali: Žák, T. Orolín – Durmis, D. Konc ml., vylúčení: 5:3, presilovky a oslabenia: 0:0
Trenčín: M.Valent – Lemcke, Ackered, T.Bokroš, Starosta, Zeleňák, E.Švec, Rajnoha – Alderson, Kettunen, Okuliar – Sádecký, L.Paukovček, M.Hecl – M.Valach, Rehuš, Bezúch – Kukuča, J.Švec, Ferényi
Slovan: Makarov – Ališauskas, Sersen, Štajnoch, Bačík, J.Valach, Lee, Škultéty, Jasenec – Studenič, Kytnár, Ranford – O'Donnell, Harris, R.Gašpar – J.Sukeľ, Urbánek, Zigo – Kundrík, Bortňák, S.Petráš

Rozbehnutá Dukla nastúpila už bez bratov Shoreovcov, ktorí v piatich stretnutiach nazbierali dohromady 20 bodov. Hostia boli od úvodných minút aktívnejším tímom. V 7. minúte mal vedúci gól „belasých“ na hokejke Kytnár, no zblízka pred Valentom neuspel.

O pol minúty neskôr sa už Slovan presadil. Bačík pohotovo vystrelil od modrej čiary a puk sa zatrepotal v sieti. Šance na druhý gól zverenci trénera Stantiena nevyužili a prišiel trest.

V 12. minúte sa Dukla ubránila oslabeniu. Okuliar sa vrátil z trestnej lavice a rozbehol akciu, na konci ktorej bol Alderson, ktorý vyrovnal. O tri minúty už vojaci viedli. Aldersonovu strelu brankár Makarov vyrazil pred Kettunena, ktorý už nemal problém poslať puk do odkrytej bránky.

Skvelá efektivita domáceho tímu pokračovala aj ďalej. V 26. minúte sa dostali Trenčania do prečíslenia dvoch proti jednému. Rajnoha povedľa betónu gólmana Makarova poslal svoj tím už do dvojgólového vedenia. Slovanisti boli síce strelecky aktívnejším tímom, ale gólové príležitosti nedokázali využívať.

Už o chvíľku Ranford našiel pred bránkou súpera Studeniča, ktorý nechal vyniknúť Valenta. V závere druhej tretiny Urbánkov bekhend skončil na chrániči brankára a následne sa zblízka nepresadil Studenič.

V záverečnej tretine sa očakával tlak Slovana. Ten však neprichádzal. Práve naopak, v 47. minúte sa pri mantineli dostal k puku Hecl a strelou po ľade pridal štvrtý gól Trenčína. Záverečnú desaťminútovku poznačili dve vylúčenia Bratislavčanov.

Paradoxne pri prvom z nich mohol znížiť Harris, no nedokázal prekonať dobre chytajúceho Valenta. V závere si už Trenčania víťazstvo postrážili a zaznamenali štvrtú výhru za sebou.

Hrdinom Zvolena dvojgólový Bondra

HKM Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce 4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Góly: 20. McPherson (Zuzin, Melancon), 49. Stupka (Kubka), 50. R. Bondra (Melancon, McPherson), 60. R. Bondra (Mikúš) – 14. Lalancette (Hickmott, Erkinjuntti). Rozhodovali: Baluška, M. Korba – Stanzel, Ľ. Šoltés, vylúčení: 3:4, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0
Zvolen: Rahm – Hatala, Betker, Melancon, Ivan, Kubka, Hraško, Meliško – Kelemen, Mikúš, R. Bondra – Nuutinen, Helewka, McPherson – Tibenský, Zuzin, Stupka – Marcinek, Chlepčok, Ďuriš
Michalovce: T. Tomek – McCormack, Southorn, Mihálik, Ventelä, Louis, Ťavoda, Bdžoch – Hickmott, Lalancete, Erkinjuntti – Bartánus, Galamboš, D. Šoltés – Regenda, Mlynarovič, Takáč – Török, Češík, Chalupa

Zvolenčania nastúpili bez zraneného najlepšieho strelca Puliša a v prvej tretine ťahali za kratší koniec.

Domáci pohrozili až v ôsmej minúte Bondrom, sám pred Tomekom neskóroval. Následne nevyužili presilovku a po nej pykali. Michalovciam totiž vyšla rýchla akcia, keď sa po prihrávke Hickmotta presadil z ľavého kruhu bez prípravy Lalancette.

Druhý gól mohol pridať Regenda, keď takmer pokoril gólmana HKM pri ľavej žrdi. Východniari forčekovali príliš vysoko a to sa im vypomstilo 56 sekúnd pred prestávkou. Z ľavej strany unikal McPherson a hoci bol faulovaný Louisom, v páde stihol zakončiť a dostať puk za Tomeka – 1:1.

V strednom dejstve sa oba tímy nedokázali presadiť. Najprv bola aktívnejšia Dukla, Hickmott, Šoltés a Erkinjuntti recept na Rahma nenašli. Zvolenčania pohrozili v 27. minúte Chlepčokom, keď úradovala lapačka Tomeka.

Záver tohto dejstva patril Zvolenu, Zuzin to skúšal z pravej strany a Kelemen sekundu pred prestávkou z medzikružia, Tomek bol proti.

Aj v tretej tretine mužstvá nepoľavili v nasadení, rýchlo korčuľovali a akcie sa sprvu striedali na oboch stranách. Postupne však získavali prevahu domáci hokejisti, miestami si vytvorili tlak.

V 45. minúte McPherson spomedzi kruhov vypálil, brankár Dukly zasahoval ramenom. Kapituloval napokon o štyri minúty neskôr, keď Kubka poslal puk od modrej a Stupka ho bejzbalovým spôsobom poslal medzi žrde. Uplynulo iba 65 sekúnd a Zvolenčania sa presadili aj z presilovky. Tentoraz Melancon z pravého kruhu našiel Bondru, ktorý napodobnil v koncovke Stupku a zvýšil na 3:1.

Hostia v závere odvolali brankára, hrali v šestici, ale Southorn stroskotal na Rahmovi a 25 sekúnd pred koncom pridal poistku na opačnej strane do prázdnej svätyne súpera Bondra.

Hlasy

Peter Oremus, tréner Zvolena: "Odhodlanie na našej strane bolo od začiatku stretnutia, no nešli nám sprvu prihrávky a prehrávali sme často buly. Časom sa to všetko zlepšilo a za druhú polovicu stretnutia je naše víťazstvo zaslúžené. Návrat dozadu a obrana podporená brankárom bola výborná.

Presadili sme sa aj vpredu, ukázali sme tam silu, čo je proti Michalovciam plus, keďže súper má výborné mužstvo. Dnes na našej strany prevyšovali plusy, takže môžeme byť spokojní."

Ivan Droppa, asistent trénera Michaloviec: "Je to ťažko stráviteľná prehra pre nás, pretože po štyridsiatich minútach dominancie sme nevyužili šance. Mali sme dostatok možností na to, aby sme súperovi odskočili.

V prvej tretine prakticky jeden nebezpečnejší útok na našu bránku skončil gólom. Musíme popracovať na premieňaní šancí, lebo za 120 minút sme dali iba jeden gól. To nám kazí plány, aby sme zbierali body. Niektoré veci sú dobré, niektoré musíme zlepšiť. Verím, že už v nedeľu šance využijeme a zabodujeme."

Detvanci školili maďarský tím

HC 07 Detva – DVTK Miškovec 6:0 (1:0, 0:0, 5:0)

Góly: 7. Valent (Downing, Rymsha), 41. V. Fekiač (Klíma), 43. Rymsha (Askarov), 45. Sýkora (Downing, Marttinen), 50. Downing (Sýkora, Rymsha), 58. Klíma (V. Fekiač). Rozhodovali: Hronský, D. Konc st. – Kacej, Valo, vylúčení: 6:7 na 2 min, navyše Jendroľ (Detva) 10 + 10 min a Wolff (DVTK) 10 min za bitku, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.
HC 07 Detva: Petrík – Korím, F. Fekiač, Marttinen, Gachulinec, Rymsha, Rais, Bakala, Masarik – Halama, V. Fekiač, Klíma – Sýkora, Valent, Downing – Cox, Čacho, Askarov – Jendroľ, Magdolen, Lalík
DVTK Miškovec: Rajna (50. B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Wolff, D. Kiss, Láda, Rauhauser, Vojtkó – Rokaly, Vas, Egle – Lövei, Galanisz, Magosi – Csányi, Osterberg, Jordan – Ritó, Miskolczi, Révész

Hoci sa domáci ujali vedenia v 8. minúte, boli to hostia, ktorým patril úvod zápasu. Už po 64 sekundách si išiel sadnúť na trestnú lavicu Sýkora a hráči Miškovca mali počas presilovky veľké šance.

Najväčšiu Jordan, no jeho pokusy zlikvidoval Petrík. Potom prišla gólová strela Valenta, ktorý tečoval strelu Rymshu a o dve minúty neskôr hrali presilovú hru aj Detvanci. Domáci v nej druhý gól nepridali a po prvej tretine si držali tesný náskok.

Ďalšie šance sa zrodili v polovici zápasu, mali ich oba tímy. Prvú mal Vas z Miškovca, po ňom nepremenil samostatný nájazd Jordan. Zápas potom spestrila šarvátka Jendroľa s Wolffom, vzápätí mal dobrú možnosť Viktor Fekiač. Gól však nepadol a tak aj po štyridsiatich minútach viedli domáci o jeden gól.

V tretej tretine sa hralo iba 24 sekúnd, keď Viktor Fekiač zamieril presne a poslal domácich do dvojgólového vedenia. O dve minúty neskôr pridal tretí gól obranca Rymsha, ktorým definitívne zlomil odpor hostí.

Skvelý vstup domácich do poslednej dvadsaťminútovky potvrdil o ďalšie dve minúty Sýkora. Hostia už na reakciu nemali najmä psychické sily, desať minút pred koncom prekonal Rajnu Downing. Tréner hostí po tomto zásahu vystriedal brankárov, Rajnu nahradil Kiss, ale aj ten ešte napokon inkasoval po strele Klímu.

HK Nitra – HC Mikron Nové Zámky 5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
Góly: 12. Žitný (Slovák, Hrnka), 22. Kollár (Šťastný, Švárný), 34. Švarný (Šťastný, Lantoši), 37. Hrnka (Cardwell, Tvrdoň), 55. Slovák (Sýkora, Minárik) – 35. Števuliak (Holenda), 45. Okoličány, 56. Holovič (Hain, Okoličány). Rozhodovali: Štefik, Valach – Jurčiak, Hercog, vylúčení: 5:1, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0
Nitra: Cowley – Pupák, Cardwell, Švarný, Bodák, Vitaloš, Zech, Socha – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Lantoši – Holešinský, Šiška, Žitný – Minárik, Čaládi, A. Sýkora – Ridzoň
Nové Zámky: Kiviaho – Hain, P. Mikúš, M. Roman, Västilä, Fereta, Ordzovenský, Holenda – Iso-Mustajärvi, Seppänen, Obdržálek – Bajtek, Holovič, Okoličány – Rogoň, Embrich, Jurík – Števuliak, Ondrušek, Zahradník – Giľak

V úvodných minútach zápasu druhého s tretím boli aktívnejší Nitrania. Z dobrých pozícii však bránku netrafili Lantoši ani Šťastný. V ďalšom priebehu sa na štyri minúty nechal vylúčiť domáci Šiška, no hostia dobrú ponuku na prvý gól odmietli.

A tak prišla odpoveď Nitry. V 12. minute zabojoval za bránkou o puk Hrnka, ten sa dostal k Slovákovi, ktorý nezištnou prihrávkou našiel voľného Žitného a domáci zakončovateľ sa už pred odkrytou bránkou nezaváhal – 1:0.

Druha tretina bola na góy bohatá. Všetko sa začalo v 22. minúte, keď po dlhšom obliehaní útočného pásma našiel Šťastný prekvapivou prihrávkou voľného Kollára, ktorý pretlačil puk pod betónom Kiviaha. Nové Zámky potom zvýšili snahu v útočnom pásme, ale vážnejšia bola iba strela do žŕdky z hokejky Obdržálka.

Krátko po tomto okamihu, presnejšie v 34. minúte, dostal veľa priestoru na koncovku Švarný a po dlhšom mierení prestrelil brankára hostí – 3:0. Reakcia Zámčanov však bola expresná. Števuliak sa pekne uvoľnil na pravom kruhu, dostal puk pred bránku a v neprehľadnej situácii napokon sám zakončil akciu, ktorú si vypracoval.

Hostia vyzerali pri chuti, ale zbytočným faulom ich oslabil Bajtek. Nitra v 37. minúte so svojou prvou presilovkou v zápase naložila najlepšie ako mohla. Cardwell nahodil puk od modrej čiary, ktorý brankár hostí neudržal a pohotový Hrnka ho zamietol za bránkovú čiaru.

Zdramatizovanie zápasu ponúkol Novým Zámkom Nitran Šťastmý. Jeho školácku chybu pri vyhadzovaní puku potrestal v 45. minúte pohotovým zakončením Okoličány. Keď šesť minút pred koncom vrátil Nitre Slovák strelou z kruhov vedenie o tri góly, zdalo sa, že domáci v pohode dokráčajú k trom bodom.

Hneď v ďalšom striedaní však nepokryli najprv strelca Haina a následne ani zblízka dorážajúceho Holoviča – 3:5. Dôležitý kontaktný gól však súperovi už nepovolili, a tak sa po výhre v dôležitom zápase vzdialili Zámčanom na rozdiel piatich bodov.

Hlasy

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: „Od kamaráta, ktorý zápas sledoval, som dostal správu. Jasne to vystihol. Výborná hra dopredu, obrovské hrúbky vzadu. Presne tým trafil podstatu celého zápasu.“

Martin Hrnčár, tréner Nových Zámkov: „Ani nie je čo hodnotiť. Už v prvej tretine nás súper aktívnou hrou, výborným korčuľovaním a dohrávaním súbojov niekedy na hrane dostával pod tlak. Nevedeli sme sa s tým vyrovnať. Strácali sme často puky. Aj keď sme mali výhodu štvorminútovej presilovky, v nej sme len raz vystrelili, čo je úplne tragické. Keď nebudeme strieľať, nemôžeme uspieť. Súper za stavu 4:1 trochu poľavil, dali sme síce ešte dva góly, ale na viac sme nemali. Nitra nás prevýšila v aktivite, v rotáciách v útočnom pásme a zaslúžene vyhrala.“


Play off hokejovej extraligy 2020/2021

FINÁLE

Zvolen – Poprad 4:1 na zápasy

29. apríla Zvolen – Poprad 5:3 (1:2, 2:1, 2:0)

30. apríla Zvolen – Poprad 4:3 pp (1:2, 1:1, 1:0 – 1:0)

3. mája Poprad – Zvolen 1:2 po predĺžení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

4. mája Poprad – Zvolen 7:4 (0:1, 4:1, 3:2)

6. mája Zvolen – Poprad 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

SEMIFINÁLE

Zvolen – Slovan 4:1 na zápasy

Zvolen – Slovan 3:2 pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 1:0)

Zvolen – Slovan 2:3 pp (0:0, 2:0, 0:2 – 0:1)

Slovan – Zvolen 2:5 (1:1, 1:2, 0:2)

Slovan – Zvolen 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

Zvolen – Slovan 2:1 pp (0:0, 1:1, 0:0 – 1:0)

Poprad – Michalovce 4:2 na zápasy

Michalovce – Poprad 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 3:2 sn (1:1, 1:0, 0:1 – 0:0, 1:0)

Poprad – Michalovce 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)

Poprad – Michalovce 5:2 (1:1, 1:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 2:3 pp (1:0, 0:2, 1:0 – 0:1)

Poprad – Michalovce 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

ŠTVRŤFINÁLE

Slovan – Nitra 4:1 na zápasy

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 8:2 (2:2, 0:0, 6:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Poprad – Detva 4:0 na zápasy

HK Poprad – HC 07 Detva 6:3 (2:0, 2:3, 2:0)

HK Poprad – HC 07 Detva 4:3 (1:1, 3:2, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:3 (1:3, 0:0, 0:0)

Zvolen – Nové Zámky 4:0 na zápasy

HKM Zvolen – HC Nové Zámky 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

HKM Zvolen – HC Mikron Nové Zámky 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 3:6 (0:1, 3:4, 0:1)

Michalovce – Trenčín 4:2 na zápasy

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp (0:0, 1:0, 0:1 – 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 5:4 (0:4, 4:0, 1:0)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway