Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Cíger odmietol Kohútovi podať ruku. Markíza zverejnila video zo zákulisia

Aj keď sa zdalo, že vášne, ktoré po hokejovom šampionáte vzplanuli medzi šéfom SZĽH Matinom Kohútom a trénerom národného tímu Zdenom Cígerom, ochladli, nie je tomu tak.

26.05.2017 16:40
martin kohút, szľh Foto: ,
Martin Kohút.
debata (7)

Televízia Markíza zverejnila video, na ktorom bývalý reprezentant odignoroval natiahnutú ruku od prezidenta slovenského hokeja. Cíger si namiesto toho odopínal mikrofón zo svojej košele, Kohút následne iba frustrovane mávol rukou. Situácia sa odohrala už po ukončení televíznej debaty v stredu večer. Video si pozrite TU.

Už priamo počas diskusie sa Kohút snažil „vyžehliť“ výrok, ktorý odznel počas MS po zápase proti USA, kedy naznačil, že s Cígerom viac nepočíta. "Považujem to za chybu. Chcem sa ospravedlniť, nebolo to správne,“ uviedol. "Nie je dôležité, či to príjmem, nebavme sa o tom,“ precedil pomedzi zuby Cíger s výrazom, že ospravedlnenie sa neprijíma.

Kohút na záver relácie zopakoval, že vo funckii generálneho manažéra reprezentácie by rád uvidel Miroslava Šatana. Uvedomuje si však, že presvedčiť ho nebude ľahké. "Je to výzva. Do mesiaca túto pozíciu uzavrieme. Mám aj B alternatívu, ale áčkom je Šatan,“ skonštatoval.

"Nemyslím si, že to zoberie. Bol jediný, ktorý pred voľbou Kohúta za šéfa SZĽH povedal, že do toho nejde. Niekoľkokrát sme sa spolu rozprávali, viem o tom svoje,“ prezradil na záver Cíger.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Cíger #Martin Kohút