Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Haló, tu Detva, kto volá? Pri telefóne Martin Réway! Máte pre mňa miesto?

Martin Réway je hokejový turista. Za uplynulé roky vystriedal mnoho tímov. Naposledy hral v extraligovom Poprade.

03.07.2020 10:34
Martin Réway Foto: ,
Martin Réway
debata (1)

Po tom, ako hokejový svet – ten slovenský nevynímajúc – zasiahla pandémia koronavírusu, svoje pôsobenie pod Tatrami ukončil. Neskôr priznal, že chodí na terapie a preplávať životom mu pomáhajú aj psychofarmaká.

V máji dokonca na Instagram zavesil anketu, kde sa mali jeho fanúšikovia vyjadriť, či by mal pokračovať v kariére. Všetko však nasvedčuje tomu, že 25-ročný hokejista, ktorý bol považovaný za jeden z najväčších talentov uplynulej dekády, už v tom má jasno.

Podľa majiteľa Detvy Róberta Ľuptáka sa Réway zaujímal o miesto v kádri Podpoľancov. Stalo sa tak vraj potom, ako tím oznámil angažovanie trénera Ernesta Bokroša.

Najproduktívnejší Slováci v histórii NHL Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
10. Anton Šťastný (Québec) - 650 zápasov, 636...

„Pýtal sa ma, či je možnosť nejakej spolupráce. Opýtal som sa ho na požiadavky a na základe toho som povedal, že zatiaľ nie. S pánom Bokrošom som to nekonzultoval, toto som riešil úplne sám,“ potvrdil pre šport.sk Ľupták.

Dohoda podľa všetkého stroskotala na finančných požiadavkách hráča, ktorého kedysi draftoval zámorský Montreal Canadiens. Možnosť, že Réway predsa len v Detve nakoniec zakotví, však vylúčená nie je. „Nikdy nehovor nikdy, ale zatiaľ nie,“ potvrdil Ľupták.

Bokroš viedol Réwaya v reprezentácii do 20 rokov a jeho služby si slovenský kouč nevedel vynachváliť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HC 07 Orin Detva #Róbert Ľupták