Gang opäť spolu, zábery obleteli twitter. Slafkovský však proti Nemcovi nenastúpi

Pravda | 16.09.2022 22:21
Jednotka a dvojka draftu NHL sa na turnaji nádejí v Buffale na ľade nestretnú. Juraj Slafkovský nie je na súpiske Montrealu na zápas proti New Jersey (už v sobotu o 1.00 SELČ) s obrancom Šimonom Nemcom v zostave.

Tento krok by mal byť preventívnym, aby sa minimalizovalo riziko zranenia útočníka pred začiatkom prípravného kempu.

Po zápase s domácim tímom, v ktorom Slafkovský prihrával na gól krajanovi Filipovi Mešárovi, tak bude oddychovať.

Trio kamarátov sa stretlo na rannom tréningu a fotografie z tohto momentu obleteli sociálnu sieť twitter.

„Gang je tu. Trojica najvyššie draftovaných Slovákov opäť spolu,“ napísala reportérka Amanda Steinová k spoločnej snímke dobre naladených hráčov.

Nemec pre Journal de Montreal vyzdvihol, ako Slafkovský čelí tlaku: „Tlak v Montreale je veľký, ale Juraj to zvláda dobre. Je to skvelý človek a výborný hokejista.“

Filip Mešár Čítajte viac Premiéra za Montreal! Pozrite si krásnu gólovú akciu Slafkovského s Mešárom

Mešár, ktorý bude opäť v prvom útoku Montrealu, sa vrátil k draftu. "Bol to výnimočný moment pre našu krajinu, všetci boli šťastní. Môj život sa príliš nezmenil, okrem toho, že sa viac fotím s fanúšikmi.

Na Slovensku sa to rieši všade, pre Juraja je to však ešte väčšie. Keď otvorím twitter alebo instagram, vždy sa o ňom niečo píše. Znáša to dobre, je mentálne silný."

Juraj Slafkovský Filip Mešár Čítajte viac Slafkovský ako skala, ustál bodyček, ktorý by iných zložil. Očaril aj kouča súpera