Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bartečko: Zdeno si piskot nezaslúžil, toto publikum je ale najlepšie v KHL

Slovenský útočník v drese pražského Leva Ľubomír Bartečko obdivuje bratislavské publikum, aj keď v sobotu večer mu v zápase proti domácemu Slovanu (2:1) dosť prekážal jeho piskot.

08.12.2012 21:44
Ľubomír Bartečko Foto:
Ľubomír Bartečko.
debata (56)

Ten sa počas celé duelu znášal na hlavu kapitána hostí a slovenskej reprezentácie Zdena Cháru, ktorému fanúšikovia stále  nezabudli zákrok na Miroslava Šatana zo stretnutia v Prahe.

„Každý fanúšik ide za svojim mužstvom, niekedy to však hraničí s extrémom. Po tom, čo všetko odviedol pre národný tím si toto Zdeno nezaslúži. Hrá fyzický hokej a nepozerá sa, či tam je Miro, ten, alebo onen. Do každého súboja ide rovnako. Naviac toto bol čistý hit,“ uviedol po zápase sklamaný Bartečko.

Atmosféra v Bratislave však bola podľa neho super. „Je to niečo úplne iné, keď sa hrá pred plným hľadiskom. Zažil som to aj ja majstrovstvách sveta. Stále tu je plno, hráčov to ženie dopredu, je to pre nich taká druhá injekcia,“ poznamenal.

Na otázku, ktoré publikum v KHL je také dobré ako na Slovane, Bartečko pohotovo odpovedal: „Nikde. Všade je ticho, v Bratislave je najlepšie. Toto je hokej,“ povedal.

Bartečka neprekvapujú dobré výkony Slovana v KHL. „Vôbec nie. Tento klub má bohatú históriu, veľké meno a kvalitných hráčov. Dobre korčuľujú, hrajú pozorne v defenzíve a v bráne je výborný Janus,“ skonštatoval Bartečko.

A v čom bol Slovan proti Levu Praha lepší? „Bol lepší o jeden gól,“ dodal na záver.

56 debata chyba