Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odčinia zlyhanie v Nemecku? Hokejisti počítajú s Hrivíkom aj Cehlárikom

V rámci podujatia Vianočný Kaufland Cup odohrá slovenská hokejová reprezentácia dva medzištátne duely, najskôr vo štvrtok 15. decembra proti Nórsku a o dva dni neskôr proti Lotyšsku.

14.11.2022 12:31
Hrivík Cehlárik Foto: ,
Marek Hrivík a Peter Cehlárik boli ťahúňmi Slovenska na olympijských hrách v Pekingu.
debata

Cieľom vedenia hokejovej reprezentácie je zložiť silný tím na čele s bronzovými olympijskými medailistami Petrom Cehlárikom a Marekom Hrivíkom. Vstupenky na podujatie sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Slovensko sa tento rok nepredstaví na tradičnom predvianočnom turnaji vo Švajčiarsku, keďže „Helvéti“ sa po vyradení Ruska z dôvodu vojenskej invázie na Ukrajine stali súčasťou seriálu Euro Hockey Tour v spoločnosti Čechov, Fínov a Švédov. Slováci tak museli hľadať náhradný program a výsledkom je Vianočný Kaufland Cup.

Servác Petrovský Čítajte viac Prvý hetrik v zámorí. Okrem Mešára hviezdi v OHL ďalší Slovák

„Našou snahou je zložiť silný a atraktívny tím, ktorého cieľom bude vyhrať oba zápasy a ovládnuť turnaj pred domácimi fanúšikmi. Preto sme sa rozhodli pozvať aj Petra Cehlárika či Mareka Hrivíka. Veríme, že sa k nim pripoja ďalší skúsení hráči, ktorí prídu na domáce podujatie a potešia slovenských priaznivcov,“ povedal pre hockeyslovakia.sk generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan.

Uviedol, že Nóri aj Lotyši dozaista prídu na Slovensko s najsilnejšími možnými výbermi. „Očakávame kvalitné a divácky atraktívne medzinárodné konfrontácie," skonštatoval Šatan.

mešár Čítajte viac Prvá hviezda zápasu! Mešár opäť páli ostrými

Slováci otvoria účinkovanie na turnaji vo štvrtok 15. decembra od 18.00 h proti Nórsku. O deň neskôr si od 17.00 zmerajú sily Nóri s Lotyšmi a v záverečnom hracom dni v sobotu 17. decembra nastúpia zverenci trénera Craiga Ramsayho od 13.00 proti Lotyšsku.

Na oba slovenské zápasy v priestoroch bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu si fanúšikovia môžu zakúpiť vstupenky v troch cenových kategóriách – 15 eur, 19 eur a 24 eur.

program:
štvrtok 15. decembra: 18.00 Slovensko – Nórsko
piatok 16. decembra: 17.00 Nórsko – Lotyšsko
sobota 17. decembra: 13.00 Slovensko – Lotyšsko

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hrivík #Peter Cehlárik #Vianočný Kaufland Cup