Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nikto mi nič nepovedal. Chcel som ísť na ZOH, neviem, čo robiť lepšie

Slovenský hokejista Pavol Skalický sa nevošiel ani do rozšírenej, 44 člennej nominácie, z ktorej tréner Craig Ramsay vybral hráčov pre olympijský turnaj v Pekingu.

27.01.2022 21:32
Lotyšsko MS2021 Hokej A SR Švédsko Slovensko Foto: ,
Pavol Skalický na MS Rige počas zápasu proti Švédsku.
debata (14)

Toto rozhodnutie je prekvapujúce, keďže Pavol Skalický dlhodobo podáva nadštandardné výkony. Aj v prestížnej fínskej hokejovej lige, kde hráva za Lukko Rauma.

„Bol som z toho prekvapený, nikto so mnou nehovoril. Jediné, čo som počul, bolo, že vedia ako hrám. Neviem, čo si mám o tom myslieť, či som niekomu niečo urobil, alebo niečo proti mne majú. Hrám štyri roky v zahraničí. Zimná olympiáda je vrchol, veľmi som chcel na ňu ísť,“ povedal v rozhovore pre denník Šport 26-ročný útočník.

Craig Ramsay, Michal Handzuš, Ján Pardavý Čítajte viac Kde, kedy a s kým: Všetko, čo potrebujete vedieť o hokeji na olympiáde

Skalický odohral počas lanských MS v Rige väčšinu zápasov, pred tým najdôležitejším však odcestoval domov. Mal svadbu. Je to vari dôvod, prečo s ním Ramsay viac nepočíta?

„Neviem. Ak je to pre svadbu, tak tomu nerozumiem. Oznámil som to dopredu, vedeli, že sa žením. Nikoho som nenútil ma zobrať. Súhlasili s mojim predčasným odchodom z Rigy. Ak by mi to niekto povedal priamo, aspoň viem, na čom som,“ zamyslel sa Skalický.

Priznal, že z nenominácie do Pekingu je veľmi sklamaný.

Peking 2022 Čítajte viac Covidová lotéria sa roztáča. Kto (ne)stihne odlet do Pekingu?

„To ma mrzí najviac. Človek sa nemusí zmestiť do nominácie, ale nedostať sa ani medzi 44 hráčov v Európe… Už fakt neviem, čo mám robiť lepšie. Reprezentácia je vrchol a každý sa chce do nej dostať,“ dodal na záver.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Pavol Skalický #Peking 2022