Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dresy z kvalifikácie idú do dražby. Zväz venuje výťažok Lige proti rakovine

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) spustil dražbu modrej sady dresov z finálového turnaja olympijskej kvalifikácie v Bratislave, na ktorom sa slovenskej reprezentácii v konkurencii Bieloruska, Poľska a Rakúska podarilo vybojovať si miestenku na zimné olympijské hry do Pekingu 2022.

31.08.2021 22:48
SR Bratislava ZOH2022 Hokej Kvalifikácia D Skupina Foto: ,
Zákrok Branislava Konráda.
debata (2)

Vyvolávacia cena každého dresu je 99 eur. Celkový výťažok venuje Marketing SZĽH z pozície organizátora na pomoc Lige proti rakovine.

V dražbe modrej sady hraných dresov sa nachádzajú mená všetkých slovenských hokejistov, ktorí nastúpili v piatok 27. augusta na duel proti Poľsku.

Slováci triumfovali 5:1, pričom dva góly strelil reprezentačný nováčik Adam Ružička. Po jednom pridali Libor Hudáček, Miloš Roman a Peter Cehlárik.

Dresy všetkých slovenských hokejistov z duel s Poľskom je možné vydražiť na portáli Ice Hockey Auctions. Dražba bude finišovať 15. septembra o 20.00 h.

Minimálna suma prihodenia na jeden artikel je päť eur. Ak niekto v čase konca dražby prihodí novú ponuku, automaticky sa k času konca pripočítajú dve minúty. Každý úspešný dražiteľ získa s vydraženým artiklom aj certifikát pravosti.

Celkový výťažok poputuje na podporu Ligy proti rakovine, ktorá sa zameriava na pomoc onkologickým pacientom a ich rodín.

Slovensko - Bielorusko Čítajte viac Hokejisti idú na olympiádu! Zdolali Bielorusov, ktorým praskli nervy

"Ide o pokračovanie iniciatívy Slovenského zväzu ľadového hokeja spolupracovať s Ligou proti rakovine. Začala sa podporou formou mediálneho priestoru a umiestnením loga ligy na dresy rozhodcov počas finálového turnaja olympijskej kvalifikácie.

Arbitrov sme vybrali práve preto, že rozhodujú. A my chceme poukázať na to, aby sa aj slovenská verejnosť dokázala správne rozhodnúť v súvislosti s pravidelnou účasťou na preventívnych prehliadkach.

Pretože práve rakovina a kardiovaskulárne ochorenia patria k najväčším zabijakom slovenskej populácie.

Veríme, že podpora Ligy proti rakovine formou výťažku z dražby je nielen vhodnou informačnou kampaňou, ale aj aktívnou finančnou pomocou," uviedol na hockeyslovakia.sk riaditeľ Marketingu SZĽH Peter Janovský.

Ramsay Čítajte viac Kto povedie Slovákov v Pekingu? Nového kouča nehľadáme, vraví Šatan
2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Peking 2022