Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ahoj, tu Craig. Robíte dobrú robotu, chýbajú mi slovenské krásy

Užíva si slnečné počasie doma na Floride. Voľný čas trávi s vnúčatami, na golfovom ihrisku či v bazéne. A myslí aj na svojich zverencov. Craig Ramsay poslal Slovákom milý pozdrav.

28.07.2020 20:17
Craig Ramsay Foto: ,
Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay počas zápasu so Švajčiarskom.
debata (1)

„Ahojte, tu je Craig Ramsay,“ prihovoril sa tréner reprezentácie vo videu na stránke Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

V jeho úvode priznal, že na Floride to so šírením koronavírusu nevyzerá najlepšie. V oblasti kde žije, je však situácia v normále.

Najlepšie zarábajúci hráči v NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
224. Jaroslav Halák (Slovensko), kariéra v NHL:...

Okrem spomínaných aktivít myslí aj na Slovensko, ktoré si veľmi obľúbil. Priznal, že mu ľudia posielali rôzne odkazy.

"Na Slovenskú odvádzate dobrú prácu. Som v kontakte s niekoľkými priateľmi i kolegami a tiež kamarátmi, ktorých som si na Slovensku našiel. Všetci títo ľudia mi chýbajú.

Cnie sa mi tiež za prechádzkami a vyhliadkami v Bratislave, možnosťou cestovať po krajine či objavovaní krásnych miest, ktoré máte. Videl som mnoho videí, ktoré ste mi poslali z vášho okolia, napríklad z Vysokých Tatier,“ prezradil Ramsay.

Zmluva 69-ročného Kanaďana bola pôvodne uzatvorená do augustového kvalifikačného turnaja o postup na zimné olympijské hry do Pekingu 2022.

V súčasnosti je zmrazená, nakoľko sa Ramsay vzdal platu v prospech akútnych potrieb slovenského hokeja v krízovom období.

Medzitým Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) preložila finálový turnaj olympijskej kvalifikácie na august 2021, a tak Ramsayho aj prezidenta SZĽH Miroslava Šatana čakajú vzájomné rokovania.

„Predpokladám, že s Mirom ešte budeme diskutovať. Prisľúbil som, že Slovensku pomôžem prebojovať sa z kvalifikácie na zimné olympijské hry. Stále mám svoj sľub na mysli.

Som naklonený rôznym návrhom na spoluprácu. Ochotne by som sa vrátil na Slovensko a bol možno asistent alebo pracoval ako pomocník.

Keďže vždy som si užíval čas strávený na Slovensku, bol by som otvorený takejto diskusii. Ak sa mám vrátiť ešte do hokejové diania, tak iba po návrate na Slovensko,“ dodal Ramsay.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #Miroslav Šatan #Craig Ramsay