Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bokroš nebude diskutovať s Valábikom, trénerovi to odporučili právnici

Hokejový tréner Ernest Bokroš napokon nebude hosťom Borisa Valábika v jeho novej relácii Na striedačke, ktorá mala byť zverejnená prostredníctvom portálu sport.sk.

12.01.2019 14:49
Ernest Bokroš Foto: ,
Ernest Bokroš.
debata (20)

Natáčať sa malo 14. januára. Odborný hokejový spolukomentátor RTVS Valábik mal pôvodne spovedať Bokroša aj v súvislosti s jeho pôsobením pri reprezentačnom tíme do 20 rokov na nedávnom svetovom šampionáte v Kanade. Slováci sa tam rozlúčili po hladkej štvrťfinálovej prehre s Rusmi (3:8).

„Z redakcie sport.sk som dostal informáciu, že boli kontaktovaní Ernestom Bokrošom, ktorý sa vyjadril, že sa ‚po dohovore s právnikmi‘ na spoločnú debatu v relácii Na striedačke nedostaví,“ napísal Boris Valábik na svojom facebookovom profile. Valábik ešte upozornil, že na „tému Ernest Bokroš“ sa nebude vyjadrovať bez jeho prítomnosti.

Bokroša v jeho rozhodnutí zrejme ovplyvnila aj verejná spoveď jeho zverenca Martina Pospíšila, ktorý na sociálnej sieti podrobil veľkej kritike fungovanie slovenského tímu počas MS 20 vo Victorii a Vancouveri. Mladý hokejista kritizoval štýl vedenia tímu, prípravu taktiky aj motiváciu hráčov na zápasy na svetovom šampionáte.

Neskôr sa k Pospíšilovej kritike na facebooku pridal aj ďalší člen reprezentačného tímu Miloš Fafrák. Bokroš sa k tejto téme vyjadril na tlačovej konferencii po návrate z Kanady, kde poprel všetky obvinenia na svoju adresu. Na TB boli prítomní aj hráči Martin Fehérváry a Marek Korenčík, ani jeden z nich priamo nepotvrdil tvrdenia spoluhráčov.

Video
Bokroš poprel obvinenia na svoju adresu
20 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Ernest Bokroš #slovenskí hokejisti do 20 rokov