Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kohút rokoval so Šatanom a Lintnerom. Dohodli sa na kompromise

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút, generálny manažér hokejových reprezentácií SR Miroslav Šatan a riaditeľ spoločnosti Pro-hokej Richard Lintner si v pondelok predpoludním sadli za jeden stôl a diskutovali o spoločných riešeniach súčasnej situácie v slovenskom hokeji.

22.01.2018 16:45
Martin Kohút, Miroslav Šatan Foto: ,
Prezident SZĽH Martin Kohút, generálny manažér hokejových reprezentácií SR Miroslav Šatan
debata (9)

Hokejová verejnosť sa v uplynulých dňoch zaoberala najmä dvoma problémami. Neúčasťou Vladimíra Országha na blížiacich sa zimných olympijských hrách v Pjongčangu a prerušením alebo neprerušením Tipsport Ligy počas ZOH. Po zasadnutí trojice Kohút, Šatan, Lintner je zamotaná situácia na dobrej ceste k vyriešeniu v prospech všetkých strán.

„Bola to priateľská, konštruktívna diskusia. Hľadali sme najvhodnejšie riešenia a tie ideme predostrieť Výkonnému výboru SZĽH a zástupcom Pro-hokeja vo štvrtok, aby slovenská hokejová reprezentácia mala ideálne podmienky počas reprezentovania našej krajiny na olympijských hrách, a zároveň aby extraligové kluby neutrpeli ujmu,“ citovala oficiálna tlačová správa Kohúta.

„Išli sme pracovať na slovenskom hokeji, aby sme riešili aj takéto ťažké situácie. Štvrtok bude ukážka toho, že vieme ťahať za jeden povraz. Odprezentujeme kompromis, ktorý bude výhodný pre všetkých,“ dodal Lintner.

SZĽH a Pro-hokej predostrú riešenie situácie Výkonnému výboru SZĽH vo štvrtok dopoludnia. Po skončení zasadnutia oboznámia verejnosť s výsledkom na tlačovom brífingu.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Richard Lintner #Vladimír Országh #Miroslav Šatan #Martin Kohút