Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dravecký sa ospravedlnil, prežíva náročné obdobie. Jeho klub sa k situácii nevráti

Útočník Vladimír Dravecký musel pre porušenie životosprávy v piatok opustiť slovenskú hokejovú reprezentáciu na turnaji Euro Ice Hockey Challenge v nórskom Hamare.

18.12.2017 14:55
vladimír dravecký, slovensko Foto: ,
Vladimír Dravecký.
debata (1)

Skúsený 32-ročný hráč českého Třinca nezasiahol ani do jedného zápasu a možnosť štartovať na ZOH 2018 v Pjongčangu sa mu výrazne vzdialila.

„Nechcem veľmi rozoberať zlyhanie jednotlivca a zatieniť tým výkony celého tímu. Poviem iba toľko, že domov nešiel preto, že bol na večeri a prišiel neskoro. Problémom bolo, že hráč nebol ráno na tréningu v potrebnom fyzickom a psychickom stave, aby ho absolvoval a mohol odohrať tri náročné zápasy,“ priblížil inkriminovanú situáciu generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

„Veľmi ma mrzí, čo sa stalo. V osobnom živote prežívam náročné obdobie, ale to ma neospravedlňuje. Chcem sa ospravedlniť vedeniu Slovenskému zväzu ľadového hokeja, spoluhráčom aj fanúšikom. Zároveň chcem požiadať médiá, aby rešpektovali moje súkromie a poskytli mi priestor na vyriešenie komplikovanej životnej situácie. Verím, že sa budem môcť naplno venovať hokeju na klubovej úrovni a v budúcnosti zabojujem o reprezentačný dres,“ cituje Draveckého vyjadrenie pre SZĽH oficiálny web Třinca.

„HC Oceláři Třinec nebude situáciu, ktorá sa stala v Nórsku, nijako ďalej riešiť. Nejde o problém, ktorý by sa bezprostredne týkal nášho klubu, pretože k Vladovmu vyradeniu zo slovenskej reprezentácie prišlo v čase, keď hráči dostali po svojom postupe do semifinále Champions Hockey League od trénera Varadu voľno a Vladimír Dravecký bol v tom čase navyše v režime slovenskej hokejovej reprezentácie,“ uviedol pre hcocelari.cz tlačový hovorca klubu Radim Sajbot.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Vladimír Dravecký