Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejisti sa zabavili u Radošincov. Čajkovský je mimo

Namiesto rúk a nôh potrápili bránice. Od hokeja si oddýchli v divadle. Slovenskí hokejisti si spestrili stredajší podvečer pred prípravným zápasom s Dánmi v Skalici návštevou Radošinského naivného divadla, kde mali možnosť zhliadnuť hru Sláva o životnom príbehu komika Bustra Keatona.

28.04.2016 17:50
Michal Čajkovský Foto: ,
Michal Čajkovský má v brušnom svale päťcentimetrovú trhlinu.
debata (2)

„Radošinci nám svojím predstavením spríjemnili voľné chvíle a my na oplátku veríme, že v Petrohrade budeme hrať tak dobre ako herci Radošinského naivného divadla na javisku,“ cituje kapitána Andreja Sekeru oficiálna stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja. Reprezentanti venovali riaditeľovi a umeleckému šéfovi divadla Stanislavovi Štepkovi podpísanú brankársku hokejku.

„Sme radi, že sme mali v hľadisku takú vzácnu návštevu. Vždy na diaľku držíme slovenským hokejistom palce a inak to nebude ani tentoraz, keď nastúpia v Petrohrade. Veríme, že sa vrátia z Ruska s dobrým výsledkom,“ zaželal Štepka hokejistom priamo z javiska.

Tréner Zdeno Cíger už v tom čase vedel, že po útočníkoch Pánikovi, Tatarovi a Hrivíkovi sa už do záverečnej prípravy nezapojí ani obranca Michal Čajkovský. „Bohužiaľ, v brušnom svale mám päťcentimetrovú trhlinu a dosť to krváca. Čaká ma troj- až štvortýždňová pauza. Mrzí ma to, lebo účasť na majstrovstvách sveta by bola pre mňa veľká česť,“ cituje hráča pražskej Sparty denník Šport.

Káder, ktorý má reprezentačný kouč k dispozícii od utorňajšieho zrazu (3 brankári, 11 obrancov a 14 útočníkov) tak vystuží už len jediný hráč. Konkurenciu medzi útočníkmi zvýši Tomáš Jurčo z Detroitu. K mužstvu by sa mal pripojiť v piatok.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #MS 2016 v hokeji