Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Proti Fínom pôjde do bránky Konrád, kapitánom bude Sersen

Slovenskí hokejisti nastúpia na štvrtkový prvý zápas v rámci prípravy pred majstrovstvami sveta vo fínskom Pori proti domácemu výberu s Branislavom Konrádom v bránke.

07.04.2016 13:00
branislav konrád, repre Foto: ,
Branislav Konrád.
debata

Z nominovaných hráčov hlavný tréner Zdeno Cíger do zostavy nezaradil obrancu Mislava Rosandiča ani útočníkov Lukáša Handlovského, Petra Galamboša a Václava Stupku. Kapitánske „céčko“ bude mať na drese obranca Michal Sersen. Prvý z dvojice zápasov vo Fínsku, ktoré sú súčasťou seriálu Euro Hockey Challenge, sa začne o 17.30 h.

„V bránke nastúpime s Braňom Konrádom a čakáme od neho, že potvrdí svoju výkonnosť z českej extraligy. Vieme, že sa postavíme proti mimoriadne rýchlemu súperovi, ale aj my máme svoju kvalitu. Pre viacerých chlapcov to bude prvý zápas po dlhšom čase, ale verím, že ho zvládnu veľmi dobre. Za kapitána sme určili Michala Sersena, jeho asistentmi budú Ivan Švarný a Martin Réway,“ povedal podľa hockeyslovakia.sk pred zápasom v Pori tréner Cíger. Po stretnuttí sa Slováci presunú do Turku, kde ich čaká odveta už v piatok v rovnakom čase.

Zostava SR pre štvrtkový zápas s Fínskom (podľa hockeyslovaki­a.sk): Konrád (Tomek) – Sersen, Graňák, Švarný, Čerešňák, Kozák, Kotvan, Jánošík, Luža – Šťastný, Réway, Dravecký – Skalický, Viedenský, Lušňák – Špirko, Marcinko, Vandas – Dej, L. Hudáček, Hlinka

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #Michal Sersen #fínska hokejová reprezentácia #Branislav Konrád