Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemeček má vízie, súboj s Lintnerom čakal

Súčasný prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igor Nemeček privítal, že verejnosť už pozná meno jeho protikandidáta.

20.05.2015 15:01
Igor Nemeček, Tomáš Kopecký, Dušan Galis, Foto: ,
Prezident SZĽH Igor Nemeček, útočník a kapitán tímu na MS v Ostrave Tomáš Kopecký a splnomocnenec vlády pre kultúru a šport Dušan Galis.
debata (1)

Voľby šéfa slovenského hokeja sa uskutočnia 25. júna, v stredu oznámil svoju kandidatúru bývalý obranca Richard Lintner.

„Som rád, že tábor okolo Riša Lintnera už konečne oznámil meno kandidáta. Dlho sa to naťahovalo, stále sa tajil kandidát. Predpokladal som, že to bude práve Rišo. Máme mesiac do volieb, 25. jún rozhodne, kto z nás bude viesť zväz ďalšie štyri roky. Rozhodnú o tom delegáti kongresu,“ zareagoval na správu o oznámení mena protikandidáta Igor Nemeček.

Na voľby sa pripravuje aj súčasný zväzový šéf. Pozná silné stránky i slabiny slovenského hokeja, ktoré chce využiť vo svojej prezentácii. „Pripravujem si kandidatúru podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia s ľuďmi, ktorí majú čo do toho povedať. Viem, ktoré veci treba zmeniť v organizačnej štruktúre zväzu či výkonného výboru. Určite nie je všetko také, ako by som si predstavoval. Chcem preto zostať pri tom, niektoré veci zmeniť a posunúť ich niekam inam. Máme dnes veľa vízií a vecí, ktoré chceme zmeniť a spraviť. Jedna z nich je zavŕšiť volebné obdobie organizáciou MS 2019, ktoré sme dostali pridelené na minulotýždňovom kongrese IIHF v Prahe,“ uviedol Igor Nemeček.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Igor Nemeček #SZĽH