Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bartovič dostal šľahačku do tváre, do bránky s Českom pôjde Hudáček

Štvrtkové predpoludňajšie rozkorčuľovanie slovenských hokejistov pred podvečerným zápasom s Českom v Jihlave malo aj zábavný podtón.

09.04.2015 15:42
Milan Bartovič Foto: ,
Milan Bartovič.
debata

Milan Bartovič, ktorý v ten deň oslavuje 34. narodeniny, dostal na konci tréningu do tváre šľahačkový dar od Marcela Haščáka.

"Milan asi niečo tušil, keďže si po tréningu pridával ešte šprinty a streľbu. Už som to nevydržal a nečakal naňho pri mantineli. Schytal to do tváre priamo na ľade,“ uviedol so širokým úsmevom podľa webu SZĽH Marcel Haščák. Samotný oslávenec sprvoti nadšený nebol, ale vedel, že podobné žartíky patria k hokejovému životu.

Slovensko nastúpi na štvrtkový zápas v Jihlave s Českom (od 17.00 h) v bránke s Júliusom Hudáčkom. Chýbať pre chorobu bude útočník Peter Cehlárik. Pre zdravotné problémy v stredu z Bratislavy neodcestovali ani Ján Laco (prechladnutie) a Michel Miklík (viróza). Namiesto Cehlárika vo formácii s Michaelom Vandasom a Andrejom Šťastným nastúpi Rastislav Dej a trinástym útočníkom bude Tomáš Marcinko. Do zápasu nezasiahnu obrancovia Peter Podhradský a Ivan Švarný.

V porovnaní s minulotýždňovým víťazným duelom so Švédskom v Bratislave nastali zmeny v zložení útokov. Marcinka v elitnom nahradil Patrik Lušňák medzi Ladislavom Nagyom a Liborom Hudáčkom. Informácie zverejnil web SZĽH.

Zostava SR na prípravu s Českom v Jihlave: J. Hudáček (Konrád) – Graňák, Čerešňák, Sersen, Jurčina, Baranka, Jaroš, L. Kozák, K. Sloboda – L. Hudáček, Lušňák, Nagy – J. Sýkora, Viedenský, Tybor – Marcel Haščák, Bližňák, Bartovič – Vandas, A. Šťastný, Dej – T. Marcinko

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Bartovič #Július Hudáček