Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci dostali späť mobily a tablety. Je to droga mladých, tvrdí Bokroš

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov strávili záver roka 2014 v Kanade vo veľmi dobrej nálade, po utorňajšej výhre nad Nemeckom 5:2 silvestrovali ako istí štvrťfinalisti svetového šampionátu.

01.01.2015 10:22
reprezentácia do 20 rokov, juiorská... Foto: ,
Tréner hokejovej reprezentácie Slovenska do 20 rokov Ernest Bokroš dáva pokyny svojim zverencom.
debata

V posledný deň roka 2014 mali v Montreale voľnejší program, raňajky im tréneri posunuli na deviatu, tréning bol voľnejší a na pár hodín dostali hráči do rúk aj telefóny a tablety, aby sa o radosť podelili s najbližšími.

Popoludňajšie voľno využili viacerí členovia tímu na návštevu zápasu Kanada – USA. Prvý deň roka 2015 absolvovali reprezentanti SR do 20 rokov už v tradičnom pracovnom nasadení a v príprave na piatkové štvrťfinále proti Česku.

Majstrovstvá sveta sú pre hráčov do 20 rokov aj o železnej disciplíne a o nepoužívaní počítačov, tabletov či telefónov. „Je to droga mladých dnešnej doby. Keďže nás nečakal zápas, chlapcom sme ich rozdali, ale opäť ich aj vezmeme naspäť, aby boli sústredení na štvrťfinálový zápas, ktorý na nás čaká v piatok,“ uviedol na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner SR "20“ Ernest Bokroš.

Na víťazstvách v základnej skupine nad Fínskom a Nemeckom má veľká podiel brankár Denis Godla. "Cítim sa fantasticky. Všetko je tak, ako má byť. Kolektív sme fantastický a ťaháme jeden druhého. Po Nemecku sme síce zaspávali ťažšie, ale boli sme veľmi spokojní s tým, čo sa nám podarilo. Silvestra sme strávili tým, že sme čakali, kto sa nám postaví do cesty vo štvrťfinále. Večer nás čakala spoločná večera, pár slov, príchod nového roka a spánok. Čaká nás dôležitý zápas a niet pochýb o tom, že by ho niekto z nás nechcel zvládnuť. Veríme si a vieme, že sa môžeme prebojovať do prvej štvorky, čo by bola fantázia,“ prezradil na zväzovom webe Denis Godla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ernest Bokroš #MS do 20 rokov #slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov #Denis Godla