Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Réway sa pripojil k dvadsiatke. Pohodu z klubu si chce preniesť do reprezentácie

Hokejový útočník Martin Réway zo Sparty Praha sa už pripojil k slovenskej reprezentácii do 20 rokov, ktorá sa v Bratislave pripravuje na svetový šampionát juniorov.

14.12.2014 17:27
Martin Réway Foto: ,
Martin Réway.
debata

Réway odohral v piatok ešte zápas za Spartu Praha proti Mladej Boleslavi (4:1) a následne sa zbalil a vyrazil do slovenskej metropoly, kde ho už očakával tréner Ernest Bokroš. Slováci sa predstavia na šampionáte v Toronte a Montreale od 26. decembra do 5. januára.

Réway bude jedným z lídrov slovenského mužstva. „Na turnaj sa veľmi teším a až teraz si uvedomujem, že šampionát v Kanade je za dverami. Do jeho začiatku si spoločne zatrénujeme a čo najlepšie sa pripravíme na Montreal. V Sparte sa cítim dobre a pohodu z klubu chcem ukázať aj v reprezentácii. Som zvedavý, ako nám to bude na ľade klapať so spoluhráčmi,“ uviedol podľa webu Slovenského zväzu ľadového hokeja spoločne s Jaroslavom Hlinkom a Tomášom Rolínkom člen prvej formácie Sparty. „Veľa som sa od nich naučil a hlavne s Jaroslavom Hlinkom si rozumieme fantasticky,“ doplnil Réway.

Slovenská dvadsiatka má v pondelok v pláne tímové fotografovanie. „Keďže pocestujem na tretie majstrovstvá sveta tejto vekovej kategórie, konečne budem sedieť v dolnom rade,“ schuti sa zasmial podľa HockeySlovakia.sk Martin Réway.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #Ernest Bokroš