Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Surový sa vracia do reprezentácie. Chýbal mu hokej

Hokejový útočník Tomáš Surový sa opäť zapojí do prípravy slovenskej reprezentácie na majstrovstvá sveta. Tridsaťjedenročný rodák z Banskej Bystrice sa so spoluhráčmi stretne na utorkovom zraze v Bratislave.

08.04.2013 14:43
Tomáš Surový Foto:
Tomáš Surový.
debata (1)

Na minulotýždňovej akcii vo Švédsku chýbal, keďže nemá zmluvu a nechcel riskovať zranenie. Pôvodne rozhodnutie však prehodnotil. Surového návrat do tímu bude prínosom, keďže je schopný hrať v strede útoku i na krídle.

"S Tomášom stále rokujeme a v utorok ho radi uvidíme. Záujem vyšiel nielen z našej strany, ale aj z jeho. Hokej mu chýbal. Bol by to pre nás veľký prínos. Tomáš je skvelý hokejista a aj chalan do partie. Budem rád, keď sa k nám pripojí,“ prezradil pre denník Plus jeden deň generálny manažér reprezentácie Otto Sýkora.

Slovenská reprezentácia sa po dvoch dňoch voľna stretne 9. apríla v Bratislave a vo štvrtok 11. apríla sa presunie do Bieloruska, kde na ňu čakajú súboje 12. a 13. apríla. V utorok sa do prípravy zapoja aj brankár Július Hudáček a útočníci Jozef Stümpel s Tomášom Záborským, ktorí doteraz s tímom netrénovali. S mužstvom sa už nebude pripravovať Jakub Gašparovič.

1 debata chyba