Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvorský opäť bodoval, no potom podkopol súpera a putoval pod sprchy. Pospíšil bol dvojgólový

Slovenský hokejista Dalibor Dvorský bodoval aj vo svojom druhom zápase v drese Sudbury Wolves v kanadskej juniorskej súťaži Ontario Hockey League (OHL).

22.10.2023 12:52
SR Hokej MS20 Kanada odlet TK BAX Foto: ,
Dalibor Dvorský.
debata (1)

Osemnásťročný útočník pomohol asistenciou k víťazstvu 5:3 nad Barrie, ale duel napokon nedohral pre vylúčenie do konca zápasu.

Dvorský v 26. minúte pri obrannom zákroku podkopol súpera a za tento faul ho rozhodcovia poslali predčasne pod sprchy.

Slovenský center odohral v zámorí druhý zápas po tom, ako skončil predčasne v IK Oskarshamn. Vo švédskej najvyššej súťaži odohral 10 zápasov, v ktorých nebodoval a do štatistík si pripísal šesť mínusových bodov.

Až traja Slováci bodovali v súboji medzi Erie a Sarniou. Hosťujúcej Sarnii pomohol k víťazstvu 6:4 gólom a asistenciou Roman Kukumberg, za domácich skóroval Ondrej Molnár a asistenciu si pripísal Martin Mišiak.

Dalibor Dvorský Čítajte aj „Tento nový chalan teda vie vystreliť!“ Pozrite si Dvorského gól v zámorskej premiére

Slovenské body v AHL

Slovenský útočník Martin Pospíšil strelil v nočnom zápase nižšej zámorskej súťaže AHL dva góly a svojim druhým zásahom rozhodol o víťazstve Calgary nad Abbotsfordom 7:6 po predĺžení.

Prvýkrát v sezóne sa gólovo presadil aj Marián Studenič, jeho Coachella Valley vyhrala nad Tucsonom 4:0.

Pospíšil bol druhou hviezdou zápasu, mal dva plusové body a tri strely na bránku. Na farme Calgary Flames nazbieral 23-ročný center už štyri body (3+1) v štyroch zápasoch.

Gólový účet na farme Seattlu Kraken si otvoril aj Marián Studenič a pomohol Coachella Valley k víťazstvu nad Tucsonom 4:0.

Studenič skóroval už v 3. minúte a jeho gól bol napokon víťazný, v tretej tretine pridal asistenciu pri góle Shane Wrighta na 3:0.

Studenič bol prvou hviezdou duelu, okrem gólu a asistencie mal dve plusky a dve strely. V dvoch zápasoch v novej sezóne AHL má bilanciu 1+2.

V drese Tucsonu bol aktívny Miloš Kelemen, keď na Chrisa Driedgera vyslal až päť striel, ale kanadský brankár si udržal čisté konto. Kelemen mal jeden mínusový bod, na farme Arizony Coyotes strelil jeden gól v troch zápasoch.

Rangers Mešár Čítajte aj Krátko po jeho prvom bode v AHL. Mešára čaká v zámorí sťahovanie

Do štatistík sa v noci na nedeľu nezapísali Jakub Demek (Henderson), Adam Sýkora (Hartford), ani Martin Chromiak (Ontario). Pre zranenie stále nehral Šimon Nemec (Utica).

Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Pospíšil #Dalibor Dvorský