Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brutálne bitky v Kazani! Svetový rekord

Po hromadnej bitke v zápase ruskej superligy medzi hráčmi Kazane a Čeľabinska potrestala disciplinárna komisia národnej hokejovej federácie zastavením činnosti jedenástich hokejistov oboch tímov.V ČLÁNKU NÁJDETE VIDEO Z BITKY

10.01.2008 14:28
debata

 Zubarev, Noronen, Jemelin, Petrov z Kazane i Bajev, Zavaruchin, Kasjančuk, Myľnikov a Piganovič z Čeľabinska majú jednozápasový dištanc a dostali aj podmienečný trest na tri zápasy, ktorý im môžu odpustiť po zaplatení pokuty 15-tisíc rubľov. Hráči Kazane Šafigullin a Stepanov dostali trest na dva zápasy a podmienku na 3 súboje alebo zaplatenie pokuty vo výške 30-tisíc rubľov.

V zápase udelili rozhodcovia v ruskej superlige rekordných 378 trestných minút. Len hráči Kazane dostali 217 trestných minút, čím vytvorili svetový rekord.

Doteraz najviac 213 trestných minút dostali hráči Philadelphie v zápase v Ottawe 5. marca 2004. O 2 minúty menej si odsedeli 26. februára 1981 hokejisti Minnesoty v Bostone. Tresty v NHL by boli vyššie, ale na rozdiel od Ruska, kde sa za vylúčenia do konca zápasu počíta do štatistík 20 minút, v zámorskej NHL je to iba 10 minút.

debata chyba