Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovenskí mladíci majú fazónu. Jeden strelil hetrik, ďalší dvaja hviezdili tiež

Slovenský hokejista Servác Petrovský strelil hetrik v nočnom zápase kanadskej juniorskej súťaže OHL a jeho Owen Sound Attack zvíťazil nad Erie Otters 6:3.

24.11.2022 14:36
Servác Petrovský Foto:
Servác Petrovský v reprezentačnom drese.
debata

Osemnásťročný center otvoril v 12. minúte skóre zápasu a v tretej tretine upravil na 4:2 a 5:2. Po stretnutí ho vyhlásili za prvú hviezdu. Jeho tím vyhral tretí duel po sebe a posunul sa na druhé miesto Západnej konferencie. Petrovský odohral v prebiehajúcej sezóne 16 zápasov a zaznamenal v nich už 18 bodov (6+12).

Darilo sa aj Filipovi Mešárovi, ktorý pomohol gólom a asistenciou k víťazstvu Kitcheneru Rangers na ľade North Bay Battalion 4:3. Slovenský útočník v 11. minúte otvoril skóre stretnutia a v 39. prihral na štvrtý gól svojho tímu. V desiatich zápasoch OHL zaznamenal už šesť presných zásahov a päť asistencií.

Samuel Honzek strelil gól a pridal dve asistencie, no jeho Vancouver Giants prehrali na ľade Prince George Cougars vo WHL 4:6. Osemnásťročný center zaznamenal 28 bodov (12+16) v 19 dueloch prebiehajúceho ročníka. V domácom drese si pripísal na konto dve asistencie obranca Viliam Kmec.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Bod sem, bod tam, Slafkovský si pripísal ďalší. V zostave sa aj tak prepadol
debata chyba
Viac na túto tému: #OHL #Servác Petrovský