Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bomba z prvej. Mešár je nezastaviteľný, má ďalší gól

Stále hlasnejšie si pýta šancu v NHL. Slovenský hokejista Filip Mešár neprestáva v Kitcheneri Rangers, na farme Montrealu Canadiens, žiariť.

09.11.2022 06:16
debata (1)

V noci z utorka na stredu odohral 18-ročný rodák zo Spišskej Belej šiesty zápas v OHL. So spoluhráčmi sa tešil z vysokého víťazstva 7:1 nad Owen Sound.

Mešárova chvíľa prišla v druhej tretine, keď počas presilovky využil dobrú prihrávku od Josepha Serpu, pohotovo zvýšil na 3:1 pre domácich a rozjasal skoro 6-tisíc ľudí na tribúnach.

Gól Filipa Mešára od času 1:55.

Pre slovenského reprezentanta to bol už piaty gól v sezóne, popritom nazbieral aj štyri asistencie a na konte má deväť bodov.

V tímovom hodnotení mu v produktivite patrí siedma priečka.

Okrem Mešára sa v zápase predstavil aj ďalší Slovák – Servác Petrovský. Ten si pri jedinom góle Owen Sound pripísal asistenciu.

Studenič a Regenda asistovali

Slovenský hokejový útočník Pavol Regenda zaznamenal jednu asistenciu v nočnom zápase zámorskej AHL a prispel k vysokej výhre San Diega Gulls na ľade Hendersonu Silver Knights 7:0. Pre dvadsaťdvaročného krídelníka to bol štvrtý bod (2+2) v rovnakom počte duelov.

Gólovú prihrávku si na konto pripísal aj Marián Studenič, no tá na body nestačila, keďže jeho Texas Stars prehrali na ľade Colorada Eagles tesne 2:3. Dvadsaťštyriročný útočník má v desiatich dueloch na konte sedem bodov (2+5).

Ako začali 18-ročné jednotky draftu v NHL Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
16. Owen Nolan: 1 gól v prvých 46 zápasoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Mešár #Kitchener Rangers #Servác Petrovský