Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boj proti Rusom mu asi nestačí. Hašek žiada odchod šéfov NHL

Pražský štart novej sezóny NHL má dozvuky. Bývalý brankár Dominik Hašek vyzýva, aby sa účasť ruských hokejistov v Česku neobišla bez následkov pre vedenie súťaže.

19.10.2022 20:45
Dominik Hašek Foto:
Dominik Hašek.
debata (19)

O tejto výzve informoval v programe portálu sport.cz. „Chcem, aby tam boli iní ľudia, je to v celosvetovom záujme. Chcem aby tam prišli noví ľudia a ospravedlnili sa za to, čo nám tu Gary Bettman s Billom Dalym urobili,“ uviedol Hašek.

Bývalý excelentný hokejový brankár a víťaz zlata z olympiády v Nagane tvrdí, že nikdy nekritizoval ruských hokejistov. " Tí sú zamestnanci. Urobili to, čo im zamestnávateľ povedal, ani v najmenšom ich neviním," skonštatoval Hašek.

Kanada Hokej NHLCanadiens Slafkovský Čítajte viac Expert o Slafkovskom: Nebuďte prekvapení, ak zostane na tribúne

Teraz sú tŕňom jeho oku dvaja najvyšší predstavitelia NHL. „Treba povedať, že oni stanovisko našej krajiny poznali. Vedeli úplne presne, že si neželáme, aby tu hrali a oni to nerešpektovali.“

Preto je pre Hašeka jediným akceptovaným posunom v celej „afére“ rezignácia Bettmana s Dalym. „Nechcem, aby boli v čele NHL, urobím všetko preto, aby tam neboli,“ povedal legendárny brankár.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #bill daly #Dominik Hašek #Gary Bettman