Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr sa obul do novinárov. Kde je zodpovednosť, že to, čo píšete, je pravda?

Olympijský víťaz z Nagana a najproduktívnejší Európan v histórii NHL Jaromír Jágr skritizoval médiá za články, ktoré útočili na jeho účasť na striedačke Kladna v úlohe fyzioterapeuta.

16.10.2022 08:00
Jaromír Jágr Foto:
Jaromír Jágr.
debata (7)

„Zbláznili sa snáď v Kladne? Jágr už nie je vedený ako hráč, alebo majiteľ. Je z neho fyzioterapeut.“ Tato znel nadpis článku, na ktorý sa majiteľ hokejového klubu rozhodol reagovať na sociálnej sieti.

„Jednoducho sa vyskytla chyba pri vypĺňaní zápisu, omylom sa kliklo na inú možnosť výberu funkcie. To sa jednoducho stane. Všetci robíme chyby,“ vysvetľoval Jágr. Uviedol, že vlastní trénerskú licenciu C+ ako víťaz olympijských hier a môže tak byť počas zápasov na striedačke tímu.

Filip Mešár Čítajte viac Na Slovensku hral s mužmi. Montreal posiela Mešára do juniorky

„Zaráža ma, že z takejto banálnej chyby sa robí senzácia a nechápem, prečo niekto potrebuje o niečom takom diskutovať. Kde je nejaká zodpovednosť, že to, čo píšem, je pravda?“ rozčúlila sa legenda.

Na výčitky 50-ročného hokejového velikána reagoval aj portál sport.cz, ktorý bol autorom spomínaného textu. „Je čudné, keď sa u jeho mena objaví v kolónke funkcia fyzioterapeut. A nič na tom nemení, či išlo o úmysel, alebo o úsmevnú chybu,“ napísal portál.

Mike Keenan Čítajte viac Trénerský búrlivák má novú prácu. Na staré kolená povedie reprezentáciu

Jágra pravdepodobne najviac rozhodil titulok textu o tom, či sa v Kladne zbláznili. Čitatelia v komentároch stáli zväčša za Jágrom. A usudzovali, že po neoficiálnom ukončení kariéry sa stáva ľahkým terčom mediálneho záujmu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Kladno