Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poďme radšej domov. Hromadná bitka ukončila hokejový duel v Česku

Situácia počas prípravného zápasu medzi českými mužstvami zo Šumperka a Přerova vygradovala natoľko, prišlo aj na pästný súboj.

04.09.2022 11:00
670769555 Foto:
Potýčok je v ľadovom hokeji mnoho, no málokedy vedú k ukončeniu zápasu. Na ilustrašnej snímke záber z prvej českej hokejovej ligy.
debata (1)

Ako píše iSport.cz medzi hráčmi oboch klubov to iskrilo už od začiatku tretej tretiny. V jej druhej polovici sa šumperský Tomáš Drtil ocitol na striedačke hostí a začala sa poriadna mela.

V nej bol najviditeľnejším súboj medzi Drtilom a domácim Filipom Dvořákom. Rozhodca preto obom tímom navrhol, že sa v 54. minút zápas ukončí a zainteresované strany súhlasili. Pozrite si, čo predchádzalo ukončeniu duelu.

Z trénerov sa k situácii vyjadril iba hosťujúci kouč Přerova. „V tretej tretine to boli už len osobné potýčky, s hokejom to nemalo nič spoločné. Na návrh rozhodcov sme pristúpili na to, že sa zápas predčasne ukončí,“ uviedol pre klubový web Robert Svoboda.

Video z hromadnej potýčky sa veľmi rýchlo šírilo medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach. No přerovský obranca Jiří Krisl v tom žiadnu senzáciu nevidel. „Ľahké extempore, ale ja si myslím, že nič extrémne sa nestalo,“ skonštatoval Krisl.

Red Bull 400 - nepoužívať Dávame do pozornosti SÚŤAŽ: Prekonaj sám seba na Red Bull 400 a vyhraj skvelé ceny
1 debata chyba