Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

The Hockey News vybrali 17- ročného Slováka. Tohto sledujte

Prestížny magazín zvolil 15 hokejistov, ktorých výkony sa oplatí vidieť na podujatí Hlinka Gretzky Cup. V generálke na prestížny turnaj utrpela reprezentácia do 18 rokov vysokú prehru 0:8 s USA.

29.07.2022 20:00 , aktualizované: 21:57
SR Nitra šport hokej Kaufland cup semifinále... Foto: ,
Ondrej Molnár si vyskúšal seniorských hokej už ako 15-ročný, keď zasiahol aj do semifinále play off medzi Nitrou a Slovanom.
debata

Hlinka Gretzky Cup sa začína v nedeľu v kanadskej Alberte. Ide o prvú veľkú akciu, na ktorej sa môžu medzi rovesníkmi predviesť najväčšie talenty pre budúcoročný draft do NHL.

Autor článku Steven Ellis pripomína, že tým, že sa Dalibor Dvorský pripojil k slovenskej reprezentácií do 20 rokov na MS, bude Molnár jedným z top mien, ktoré možno na Hlinka Gretzky Cupe sledovať.

SR šport Hokej APHK TEL TK VV SZĽH BAX Čítajte viac Ďalší spor v slovenskom hokeji. Rozbuškou sa stalo rozhodnutie zväzu

„V minulom roku bol v národnom tíme do 18 rokov druhým najproduktívnejším hráčom, keď zaznamenal 21 bodov v 22 zápasoch,“ píše Ellis. Desať z nich zaznamenal na majstrovstvách sveta I. divízie skupiny A majstrovsti­ev sveta.

Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov prehrala v piatkovom prípravnom zápase v kanadskom meste Red Deer s rovesníkmi z USA vysoko 0:8. Duel bol generálkou pred štartom Hlinka Gretzky Cupu.

príprava:
USA – SLOVENSKO 8:0 (2:0, 2:0, 4:0)
Góly: 2. Whitelaw, 13. Brown, 22. Sharp, 35. Adams, 44. Brown, 46. Terrance, 48. Whitelaw, 55. Sharp

„Odohral aj 30 zápasov v najvyššej slovenskej súťaži a hoci získal len dve asistencie, hra medzi seniormi pomohla jeho vývoju,“ skonštatoval The Hockey News. Molnár zaznamenal na vlaňajšom Hlinka Gretzky Cupe 6 bodov.

Slovensko sa v základnej A-skupine Hlinka Gretzky Cupu stretne s rovesníkmi zo Švédska, Kanady a Švajčiarska.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Hlinka Gretzky Cup #Ondrej Molnár