Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalšia zvláštna konšpirácia. Rusi "vedia", prečo ich na MS nechcú

S absurdným vysvetlením, prečo hokejová zborná nemôže hrať na turnajoch organizovaných Medzinárodnou hokejovou federáciou (IIHF), tentoraz prišiel Vladimir Pljuščev. Šesťdesiatšesťročný tréner vyhlásil, že "Európa nám nemôže odpustiť víťazstvo vo Veľkej vlasteneckej vojne".

04.06.2022 11:52
ruskí hokejisti, Foto: ,
Ilustračné foto
debata (21)

Týmto termínom Rusi nazývajú sovietsko-nemeckú vojnu v rokoch 1941 až 1945.

„Šialenstvo pokračuje. Je ťažké posúdiť, kedy sa to skončí. Je ich problém (IIHF), že Rusko nie je zapojené do turnajov. Nebudú si môcť vychutnávať výkony našej hokejovej reprezentácie na ľade,“ uviedol pre agentúru RIA Novosti Pljuščev, ktorý trénoval Rusko na MS 2003. Tam vo štvrťfinále vypadol proti Česku.

Rodák z Moskvy sa domnieva, že zvyšok sveta ľutuje absenciu Rusov na turnajoch IIHF viac ako oni samotní.

Putin, Lukašenko Čítajte viac Slávny Fetisov silno kope za Rusov. Zvyšku sveta odkazuje, že je smiešny

„Samozrejme je to mínus aj pre nás, ale pre nich na tom nie je vôbec nič pozitívne,“ myslí si Pljuščev a nechápe, prečo IIHF odobrala Petrohradu organizovanie MS 2023. Rusi sú podľa neho obeťou zlého zaobchádzania.

„Išli ďalej a ďalej. Najprv nám zobrali národnú hymnu a vlajku,“ pripomína Pljuščev, že na posledných dvoch ZOH museli Rusi štartovať pod hlavičkou ROC (Olympijskí športovci z Ruska).

„Žili sme v harmónii a mysleli sme si, že sme v Európe milovaní. Lenže tak to nebolo. Európa nám nemôže odpustiť naše víťazstvo vo Veľkej vlasteneckej vojne,“ uzavrel Pljuščev.

Najlepší hokejisti na MS vo Fínsku Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Suverénne najproduktívnejším hráčom šampionátu...
21 debata chyba
Viac na túto tému: #ruskí hokejisti #Medzinárodná hokejová federácia #Vladimir Pljuščev