Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovečkin po návrate domov. Načo pozerať MS v hokeji, keď Rusko nehrá

Líder Washingtonu Capitals sa bol pozrieť na futbalový zápas Dynama Moskva, kde ho vyspovedala stanica Match TV.

22.05.2022 13:00
alexander ovečkin Foto:
Alexander Ovečkin v zápase NHL.
debata (17)

Ovečkin mal odmalička blízko k Dynamu Moskva. V jeho drese odštartoval seniorskú kariéru a obliekol ho aj počas poslednej výluky v NHL.

Po zámorskej sezóne sa Ovečkin vrátil s rodinou domov do Moskvy. A jedna z jeho prvých ciest viedla na futbalový zápas Dynama. „Dynamo je moja krv. S týmto klubom mám veľa spoločného," povedal Ovečkin pre Match TV.

Adam Sýkora Čítajte viac Slovensku ťahá tŕň z päty chlapec, ktorý vlani hral v Leviciach

Redaktor ho nekonfrontoval s pálčivými témami o konflikte na Ukrajine, či o pozícii ruského športovca v súčasnom nestabilnom svete.

Hokejovým témam sa nevyhol. Potvrdil, že posledné zápasy play off odohral kvôli zraneniu so sebazaprením. „Malé zranenia vždy existujú, tomu sa nedá vyhnúť. Ale to je hokej, kontaktný šport. Či som zranený, alebo nie, ak je možnosť ísť na ľad, vždy tak urobím,“ skonštatoval.

Slovenskí hokejisti po 6 zápasoch MS v číslach Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Najväčší skokan: Samuel Takáč
- začal v 4....

Svoj postoj kontroverzným témam dal jasne najavo pri otázke o tom, že by sa Ruská futbalová federácia mala presunúť z UEFA do konfederácie v Ázii. „Počuj, práve som sa vrátil, nemôžem k tomu nič povedať, lebo nemám informácie,“ povedal Ovečkin.

Jasný postoj zaujal k práve prebiehajúcim majstrovstvám sveta v hokeji vo Fínsku. „Nie, rozhodne nebude sledovať šampionát. Bez ruského tímu sa nie je na čo pozerať,“ dodal Alexander Veľký, ako znie prezývka lídra Washingtonu Capitals.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #hokej #Alexander Ovečkin