Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tento rok najlepší strelec nebol. Putin vynechal tradičný hokejový duel

Od začiatku konfliktu na Ukrajine sa rieši otázka zdravotného stavu ruského prezidenta Vladimira Putina.

12.05.2022 12:01
Prezident Ruska Vladimir Putin s prezidentom... Foto:
Prezident Ruska Vladimir Putin s prezidentom Bieloruska Alexandrom Lukašenkom odohrali hokejový zápas aj v decembri 2021 v Petrohrade.
debata (2)

Putin pritom naposledy chýbal v exhibičnom hokejovom stretnutí so sovietskymi legendami naposledy ešte v roku 2013, keď sledoval duel iba z tribúny.

Tentokrát však nebol na štadióne v Soči v rámci exhibície Nočná hokejová liga prítomný a účastníkom sa prihovoril iba prostredníctvom obrazovky.

„Rusko úprimne miluje tento nádherný šport. Je prirodzené, že Nočná hokejová liga si získala uznanie a spojila tisíce hokejistov z väčšiny regiónov,“ uviedol Putin.

Aliona Kostornajová Čítajte viac Krásna i odvážna. Ruska naložila legende, ktorá podporuje Putina

V minulom roku sa stal ruský prezident najlepším strelcom zápasu. Pri víťazstve jeho tímu 13:9 rozvlnil sieť súpera 9 gólmi.

Denník The New York Post uviedol, že Putin mal v spomínanom videu na tvári tmavé škvrny, čo ešte zvýšilo obavy o jeho zdravie.

Napriek tomu sa zdalo, že má dobrú náladu: „Prajem vám veľa šťastia v súbojoch na ľade a všetko dobré. A ako sa hovorí: nech vyhrá najlepší!“

Vladimir Putin Čítajte viac Putin sa hneval a bránil hviezdy. Na izoláciu reaguje ráznym krokom

Kremeľ neustále popiera špekulácie o zdravotných problémoch prezidenta. Ale prípady, ktoré poukazujú na jeho podlomené zdravie, sa množia.

Na pondelkovej vojenskej prehliadke v Moskve bolo vidieť, ako mal na sebe prikrývku a pri prejave sa musel prichytiť pódia, čo opäť vyvolalo otázniky nad jeho stavom.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Vladimir Putin