Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Divočina na Sparte. Hráča Třinca zranila minca, Dravecký schytal od obra

Tretie finále českej hokejovej extraligy medzi Spartou Praha a Třincom (2:3, v sérii 1:2) malo nechutný záver.

23.04.2022 06:49
Milan Doudera Foto:
Milan Doudera z Třinca po tom, ako ho trafila minca z hľadiska O2 arény.
debata (4)

Najvyššia návšteva sezóny, vyše 17-tisíc divákov, videla obrat hostí, o ktorý sa postarali gólmi aj slovenskí útočníci Tomáš Marcinko a Vladimír Dravecký.

Ako píše iSport.cz, posledný menovaný chcel pomstiť strelu Tomáša Dvořáka, ktorý puk vypálil na brankára Ondřeja Kacetla aj keď bol už dávno bez prilby.

Sparta, Třinec Čítajte aj Rozosmútili Hudáčka. Výhru Třinca vo vypredanej O2 aréne režírovali Slováci

Urastený Dvořák slovenskému útočníkovi nedal šancu, obaja dostali päťminútový trest. Video si môžete pozrieť tu.

Aj v ďalšom návale emócií bol zainteresovaný hráč spod Tatier. Vzplanuli po tom, ako dostal Vladimír Sobotka trest za faul na Martina Marinčina, ktorého sekol medzi nohy. K potýčkam prišlo na tribúnach, keďže v hosťujúcom sektore boli aj priaznivci Sparty.

Diváci vstávali zo sedačiek a dávali najavo svoj nesúhlas – najmä nad striedačkou Třinca, na ktorú mierili plastové poháre s pivom. Obrancu Milana Douderu dokonca trafila minca a rozťala mu peru.

SR hokej TEL finále 1 Slovan Nitra BAX Čítajte aj Prvé finále ozdobilo 10 gólov, tešil sa Slovan. Výkon Nitry poznačila viróza

„Bolo to veľmi nepríjemné. My tréneri sme sa snažili blokovať a chytať predmety, ktoré na nás lietali. Oblek mám poliaty a opľutý, ale na ďalší deň si ho aj tak oblečiem, pretože sme v ňom vyhrali,“ uviedol pre iSport.cz tréner Třinca Václav Varaďa.

Štvrtý zápas je na programe dnes o 17.00 opäť pražskej O2 aréne.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #HC Oceláři Třinec