Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česká novinárka sa navážala do Ovečkina. Američania sa s ňou porátali

Vojna na Ukrajine trvá už takmer mesiac a profilová fotografia Alexandra Ovečkina na Instagrame, na ktorej je spolu s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, zostáva nezmenená.

22.03.2022 12:00
pjimage  1 Foto:
Darina Vymětalíková a Alexander Ovečkin.
debata (65)

A to aj napriek tomu, že „ruskú raketu“ už viackrát vyzvali, aby s tým niečo urobila. Odpoveď je údajne taká, že radšej nie, lebo v Moskve aj naďalej žije jeho rodina.

Aj na toto sa na sociálnych sieťach Washingtonu Capitals, za ktorý Ovečkin hráva, snažila poukázať česká novinárka zo štátnej Českej televízie Darina Vymětalíková. A odpoveď? Slávna hokejová organizácia ju na Twitteri zablokovala!

Za čo si krutú reakciu vyslúžila?

„Pod tweety, kde ľudia písali také tie obvyklé PR kecy, že Putin určite sedí v Kremli, mieri pištoľ na Ovečkinovu rodinu a tým pádom on si nemôže zmeniť profilovku s Putinom, som uviedla, že sa z Ruska dá letieť do USA cez Istanbul, že Putin mu nič neurobí kvôli profilovke atď,“ vysvetľovala.

Za toto sa jedného dňa na sociálnu sieť Capitals už nedostala. Do Washingtonu potom odkázala. „Hej, NHL, som hokejová novinárka. To nie je veľmi múdre ma blokovať len preto, že Capitals nechcú čítať pravdu o Ovečkinovi. To je hanba.“ „Sme fanúšikovia alebo novinári? Musíme klásť kritické otázky!“ dodala.

Po niekoľkých hodinách a zrejme aj urgenciách nadriadených sa nad ňou správcovia účtu zmilovali. Odblokovali ju.

„Tak vďaka za zdieľanie. Pomohlo to. Za pár minút je po bloku. Veľká pachuť však zostáva,“ ďakovala svojim internetovým fanúšikom.

Malá kauza sa teda skončila, no profilovka Ovečkina s Putinom zostáva. Dokedy ešte?

Pozrite sa: Krásna milenka Vladimira Putina Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Alina Kabajevová takto pózovala v auguste 2020.
65 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #Alexander Ovečkin #Washingtin Capitals