Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Video z Ruska pobúrilo hokejový svet. Trénera po skrate vyhodili

Klub ruskej mládežníckej ligy MHL Sarmaty Orenburg prepustil trénera Vladimira Gromilina po tom, ako minulý týždeň počas zápasu kopol do svojho zverenca.

17.01.2022 20:06
debata (1)

O jeho skrate na lavičke informovalo viacero zahraničných médií, neušlo ani pozornosti zámorského portálu The Hockey News. Hnev kouča si odniesol 19-ročný Jegor Razumnjak. Pozrite si video:

Klub na incident reagoval krátkou informáciou, že kontrakt s Gromilinom s okamžitou platnosťou ukončil a úlohu dočasného hlavného trénera prevzal jeho doterajší asistent Dmitrij Stulov.

Gromilin má bohatý trénerský životopis, v nižších ruských súťažiach bol v posledných 20 rokoch na viacerých pozíciách. Trénerom Sarmaty Orenburg sa stal pred sezónou 2019.

hokej NHL ilustračná Čítajte viac Zámorím otriasla tragédia. Tínedžer zomrel po zásahu korčuľou

V tejto sezóne sa tímu nedarí, v tabuľke Východnej konferencie MHL figuruje na 13. mieste zo 17 mužstiev. Je pravdepodobné, že s koučom by sa v Orenburgu predčasne rozlúčili aj bez ataku.

„Možno by hráči podali lepšie výkony bez neustáleho strachu z fyzických útokov zo strany trénera. Bohužiaľ, to sa nikdy nedozvieme,“ zamyslel sa spomínaný web.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
1 debata chyba
Viac na túto tému: #MHL #Vladimir Gromilin #Sarmaty Orenburg