Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žoldnier Réway? Fanúšikovia vtrhli do kabíny a chceli od neho vysvetlenie

Český druholigový hokejový klub Poruba avizoval ambície na postup do extraligy, teraz je na 14. mieste tabuľky. Nedávna prehra s Vrchlabím už bola príliš aj na porubských fanúšikov a tí vyrazili za hráčmi do kabíny.

30.11.2021 11:08
Martin Réway Foto: ,
Martin Réway.
debata (5)

„Stretnutie som videl asi rovnako ako fanúšikovia Poruby, ktorí boli nespokojní. Niektorí hráči si budú musieť siahnuť do svedomia a začať hrať taký hokej, aký chceme, a hrať zodpovedne celé stretnutie, nie len pár minút,“ nešetril kritikou po prehre v predĺžení kouč Poruby Jiří Režnar.

Ďalšou prehrou pretiekol pohár trpezlivosti u fanúšikov z porubského kotla, ktorí sa po zápase vydali do kabíny. V tej sa momentálne nachádzajú skúsení hráči ako Lukáš Kozák, Martin Réway alebo Michal Barinka.

„Hráči nám v podstate nepovedali nič zaujímavé, len že ich nebaví stále prehrávať a že sú pod dekou. Čo sa týka spätnej väzby, tak od niekoľkých hráčov sme boli uistení, že nič nevypúšťajú a makajú zo všetkých síl a budú v tom naďalej pokračovať,“ uviedli verní fanúšikovia.

Po dueli s Vrchlabím vyslali za hráčmi dvoch zástupcov, zvyšok vyčkával pred šatňou.

Najlepšie platení hokejisti zo SR v sezóne 2021/22 Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michal Čajkovský (Sibir Novosibirsk/KHL) - 490...

Zatiaľ čo osobné stretnutie porubského kotla s hokejistami bolo podľa všetkého skôr v motivačnom duchu, sociálne siete Poruby ukazujú, že iní priaznivci neveria skutočnej vôli bojovať.

„Nechápem čo sa deje, ten tím má hráčov, prachy, zázemie a hrá úplné ho**o. Strašne som sa na tohtoročnú sezónu tešil a zatiaľ veľké sklamanie,“ píše jeden z fanúšikov.

Niektorým ďalším fanúšikom chýbajú v tíme hráči, ktorí by pre Porubu naozaj dýchali. „Začalo to už privedením trénera Šejbu, a potom tie primadony čo klub platí, tak tie sú polovičné. Sú to žoldnieri, čo si prišli zarobiť. Nič iné.“

Réway odohral za Porubu dosiaľ desať zápasov a pripísal si v nich štyri asistencie. Vlani hrával za HC Košice, ktoré s ním prekvapujúco ukončili spoluprácu.

Koľko duelov potrebovali hráči na 600. bod v NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Denis Savard: 444 zápasov.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HC Poruba