Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Syn českej legendy bol pri kolapse Sádeckého. Videl som, ako tam niekto leží

V piatkovom súboji IHL Dornbirn - Bratislava Capitals šiel hokej bokom. V závere prvej tretiny totiž skolaboval na striedačke útočník hostí Boris Sádecký.

01.11.2021 07:49
Boris Sádecký Foto:
Boris Sádecký v drese BA Capitals.
debata (5)

Bol pri tom aj Vladimír Růžička ml., syn legendárneho trénera i olympijského víťaza z Nagana 1998 Vladimíra Růžičku. Útočník Dornbirnu otvoril skóre súboja proti bratislavskému tímu, duel však nedohrali.

"Súper hral v závere prvej tretiny presilovku. Bolo krátko pred koncom, viacerí z nás zamieri do kabíny, keď sme videli, ako jeden z hráčov súpera zostal ležať.

Najskôr sme si mysleli, že dostal nejakú sekeru a nie je to nič vážne. Ukázal sa opak, bolo to nepríjemné," povedal pre čas.sk Růžička ml.

Samuel Buček Čítajte viac Dráma v Dornbirne! Útočník Sádecký skolaboval, je na JIS

Zdravotný stav Sádeckého je po kolapse stabilizovaný, ale vážny.

"Stále prebiehajú nutné vyšetrenia. Podrobnejšie informácie klub momentálne nebude poskytovať vzhľadom na žiadosť rodiny Borisa Sádeckého. Jeho rodina ďakuje všetkým fanúšikom za podporu,“ uviedol viceprezident Capitals Dušan Pašek.

Růžička ml. a jeho spoluhráči už boli v kabíne, keď Sádeckému pomáhali záchranári.

„Sme šťastní, že je chalan stabilizovaný. V takýychto prípadoch ide hokej bokom a zdravie je na prvom mieste. . Všetci z nášho klubu mu želáme skoré udravenie,“ doplnil.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Sádecký #Bratislava Capitals