Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalšia tesná prehra a koniec nádejam. Bolzano vyradilo Capitals

Hokejisti iClinic Bratislava Capitals prehrali v piatom zápase štvrťfinále play off IHL s HC Bolzano 2:3 a sezóna sa pre nich skončila. Víťaz základnej časti vyhral sériu 4:1.

21.03.2021 20:51
Michel Miklík Foto: ,
Útočník Bratislavy Capitals Michel Miklík na archívnej snímke.
debata

Nieje jednoduché dať emócie bokom. Playoff sa končí, no my sme hrdí na našich hráčov, trénerov aj realizačný tím....

Uverejnil používateľ Bratislava Capitals Nedeľa 21. marca 2021

HC Bolzano – iClinic Bratislava Capitals 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) – konečný stav série: 4:1, postúpilo Bolzano
Góly: 19. Findlay (Gazley, Robertson), 22. Gazley (Findlay), 50. Halmo (Catenacci, Robertson) – 9. Hults (Higgs), 53. Fortier (Faith, Guimond). Rozhodovali: Berneker, Zrnič – Pardatscher, Zgonc, vylúčení: 4:4 na 2 min, navyše: Guimond a Fortier 10 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0.
Bolzano: Irving – Youds, Robertson, Plastino, Pietroniro, Tauferer, Fournier, Pitschieler – Giliati, Catenacci, Halmo – Gazley, Findlay, Frank – Miceli, Bernard, Frigo – Insam, Bardaro, Deluca
Capitals: Coreau – Guimond, Carson, Bohunický, Chovan, Culkin, Boldižár, Ďurkech – Fortier, Hults, Ahl – Miklík, Higgs, Kosticyn – Hudec, Buc, Bubela – Köver, Bezák, Faith – Šmida

Bratislavčania sa museli v úvode brániť početnej prevahe, zvládli to a v 9. minúte pri vlastnej presilovke išli do vedenia. Skóre otvoril Hults. V ďalších minútach si oba tímy vypracovali niekoľko dobrých príležitostí, ale ďalší gól padol až v 19. minúte, keď vyrovnal Findlay.

Bolzanu vyšiel úvod do druhej tretiny a už po 64 sekundách sa ujalo vedenia zásluhou Gazleyho. V 33. minúte mohlo byť 3:1, ale Catenacci trafil len do žŕdky. V 50. minúte to už domácim vyšlo, keď Catenacci poslal puk Halmovi a ten prekonal Coreaua.

Ďakujeme!

Uverejnil používateľ Bratislava Capitals Nedeľa 21. marca 2021

Capitals o tri minúty zdramatizovali duel gólom Fortiera, ale v nervóznom závere sa im už vyrovnať nepodarilo, nepomohla ani hra bez brankára.

Ďalšie výsledky:
KAC Klagenfurt – VSV Villach 4:1 /stav série 4:1/
Red Bull Salzburg – Dornbirn Bulldogs 1:0 /stav série 3:2/

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava Capitals #IHL #HC Bolzano