Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Stantien dlho bez práce nebol. Mieri tam, kde žiaril najviac

Bývalý kouč hokejistov Slovana Bratislava Roman Stantien sa vracia do Vsetína. V českom klube VHK ROBE bude nový šéf trénerského štábu.

02.02.2021 17:16
Roman Stantien. Foto: ,
Tréner hokejistov Slovana Bratislava Roman Stantien.
debata

„Na Lapači“ zažil Stantien najslávnejšie obdobie hráčskej kariéry, Vsetínu pomohol z zisku šiestich extraligových titulov.

Na Valašku pôsobil takmer 12 sezón.

"V prestupovom období sme riešili posily, no nejaký čas sme sa zaoberali aj posilnením trénerského štábu. Roman nečakane skončil na striedačke Slovana Bratislava a stal sa voľným trénerom.

Vsetín dobre pozná, nemusíme sa baviť o tom, koľko v tomto klube odohral zápasov. Zároveň je už dnes skúsený tréner, ktorý má tímu čo dať.

Verím, že svojím príchodom pomôže tím naštartovať k lepším výkonom a výsledkom," uviedol pre oficiálnu klubovú stránku Vsetína Daniel Tobola, konateľ VHK ROBE.

Stantiena čaká premiéra na vsetínskej striedačke už v stredu, keď jeho tím privíta na domácom ľade ostravskú Porubu.

„Najprv sa musím trochu zorientovať a spoznať jednotlivých hráčov. Káder je relatívne mladý, chcem chalanom hlavne pomôcť. Chceme dať tímu nový impulz, postúpiť do play off a dostať sa vo vyraďovačke čo najďalej,“ uviedol 56-ročný Stantien po nástupe do funkcie.

debata chyba