Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pomohol aj Kosticyn. Capitals zdolali Innsbruck

Hokejisti Bratislava Capitals zvíťazili v zápase 41. kola medzinárodnej IHL nad HC Tiwag Innsbruck 3:2.

30.01.2021 20:17 , aktualizované: 20:34
Hokej Capitals IHL Foto: ,
Gólová radosť hokejistov Bratislava Capitals.
debata

O ich víťazstve rozhodol gólom v 58. minúte útočník Denis Hudec. Capitals sa víťazstvom bodovo dotiahli na siedmy Graz a na šiestu priečku strácajú 13 bodov. Nasledujúci zápas odohrajú v utorok 2. februára doma proti Grazu.

IHL – 41. kolo:

Bratislava Capitals – HC Tiwag Innsbruck 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Góly: 7. D. Hudec (Bubela, Guimond), 9. Culkin (Miklík, Kosticyn), 58. D. Hudec (Buc) – 11. Saucerman (Kromp), 55. Saucerman (Winkler, Saxrud)
Bratislava Capitals: Coreau – Chovan, Culkin, Boldižár, Guimond, Romančík, Šedivý, Ďurkech – Miklík, Hults, Kosticyn – Fortier, Higgs, Bubela – Hudec, Buc, Faith – Bezák, Mrázik, Köver – Šmida
HC Tiwag Innsbruck: McCollum – Saucerman, Racine, Lattner, Danielsen, Bar, Wetzelsberger – Sideroff, Christoffer, Ciampini – Gerlach, Girard, Herr – Jennes, Winkler, Kromp – Paulweber, Ludin, Mader

V prvej tretine mali oba tímy niekoľko sľubných možností otvoriť skóre, no podarilo sa to hosťom. Hráči Capitals najskôr nevyužili presilovku a krátko na to pykali, keď obranca Saucerman prestrelil všetko vrátane brankára Coreaua – 0:1.

Dôležitý moment priniesla presilovka domácich v 26. minúte. V nej najskôr domácim unikol Girard, ktorého strela sa skončila na žŕdke Coreauovej bránky a krátko na to Hudec zužitkoval prihrávku Bubelu – 1:1.

O dve minúty už Capitals viedli, keď Culkin využil dôraz v okolí bránkoviska a prekonal McColluma – 2:1. V závere druhej časti sa hostia dostali aj k presilovke o dvoch hráčov, no obrana Capitals situáciu zvládla.

V 44. minúte sa už hostia radovali z vyrovnania, ale dosiahli ho do posunutej bránky, takže skóre sa nezmenilo. Domáci následne ubránili aj dve oslabenia, ale strelecká aktivita Innsbrucku napokon slávila úspech.

V 55. minúte Saucerman dokončil akciu hostí, keď pohotovou dorážkou prekonal Coreaua – 2:2. V 57. minúte síce Bubela ešte nevrátil náskok svojmu tímu, no napokon zostali tri body v Bratislave.

Rozhodol o tom Hudec, ktorý v úniku dvoch proti jednému využil prihrávku Buca – 3:2. Hostia skúsili aj hru bez brankára, ale bez želaného efektu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Washinton Capitals