Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výprask v Rakúsku. Capitals nestačili na Klagenfurt

Hokejisti iClinic Bratislava Capitals prehrali v nedeľnom zápase Ice Hockey League (IHL) na ľade Klagenfurtu 1:6.

10.01.2021 20:51
Bratislava Capitals Foto: ,
Hokejisti Bratislava Capitals.
debata (2)

Pre zverencov Petra Draisaitla je to už šiesta prehra z uplynulých siedmich zápasov a v tabuľke figurujú s 32 bodmi 10. priečka.

KAC Klagenfurt – iClinic Bratislava Capitals 6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Góly: 15. Tičar (Postma, Fraser), 22. Postma (Tičar, Petersen), 30. Strong (Petersen, Schumnig), 37. Koch (Geier, Steffler), 49. Ganahl (Postma), 51. Postma (Petersen, Koch) – 27. Bubela (Čajkovič).
Rozhodovali: Bulovec, Zrnič – Miklič, Zgonc, vylúčení: 2:5 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 1:0, bez divákov
KAC: Dahm – Schumnig, Strong, Postma, Unterweger, Vallant, Steffler, Hammerle, Kernberger – Haudum, Koch, Fraser – Petersen, Ticar, Ganahl – Obersteiner, Hundertpfund, Bischofberger – Sticha, M. Geier, S. Geier
Capitals: Baroš (41. Coreau) – Culkin, Bohunický, Finn, Guimond, Romančík, Šedivý, Boldižár – Hudec, Hults, Ahl – Čajkovič, Bubela, Lapšanský – Fortier, Higgs, Faith – Bezák, Buc, Šalka

Bratislavčania vzdorovali domácim iba do 15. minúty. Potom otvoril skóre Tičar a bol aj pri druhom zásahu Klagenfurtu.

O ten sa postaral v úvode druhého dejstva Postma. Hostia síce skorigovali v 27. minúte vďaka Bubelovi, ale príliš im to nepomohlo.

Už o tri minúty opäť zaostávali o dva góly, keď sa presadil Strong a Capitals inkasovali v druhom dejstve aj do tretice a dokonca vo vlastnej presilovke, na 4:1 zvýšil Koch.

V záverečnej tretine Klagenfurt pridal ďalšie dva góly, najprv trafil Ganahl, konečný výsledok stanovil svojím druhým zásahom Postma.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #IHL #Bratislava Capitals Klagenfurt