Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Capitals vzdorovali lídrovi, zostrelil ich Nemec

Hokejisti iClinic Bratislava Capitals utrpeli v nadnárodnej Ice Hockey League (IHL) tretiu prehru za sebou. V piatkovom zápase 16. kola na svojom ľade podľahli vedúcemu tímu súťaže Grazu 3:5. V drese hostí zažiaril Dominik Grafenthin, ktorý dal hetrik.

20.11.2020 20:26
Rostislav Čada Foto: ,
Tréner iClinic Bratislava Capitals Rostislav Čada.
debata

Ako prví sa dostali do vedenie hostia, keď po 23 sekundách zápasu otvoril skóre Cameranesi. Domáci síce dokázali otočiť po góloch Chovana a Lapšankého, ale do šatne sa išlo za vyrovnaného stavu – 58 sekúnd pred klaksónom sa presadil Grafenthin.

V úvode druhého dejstva sa vytiahol Baroš proti Porsbergerovi, na opačnej strane netrafil odkrytú bránku Lapšanský.

Vzápätí mali domáci možnosť presilovej hry, ale udreli hostia, keď ich prvýkrát v zápase poslal do vedenie Grafenthin. Nemecký útočník dve minúty pred druhou prestávkou skompletizoval hetrik a upravil na priebežných 4:2 pre rakúsky tím.

V úvode záverečného dejstva pridali hostia aj piaty zásah vďaka Porsbergerovi. V 51. minúte skorigoval Miklík, ale jeho gól mal už iba kozmetický charakter a na víťazstve Grazu nič nezmenil.

Ice Hockey League – 16. kolo:
iClinic Bratislava Capitals – Graz 99ers 3:5 (2:2, 0:2, 1:1) Góly: 9. Chovan (Čajkovič, Higgs), 14. Lapšanský, 51. Miklík (Finn) – 1. Cameranesi (MacKay), 20. Grafenthin (Rasmussen), 28. Grafenthin (Alsing), 39. Grafenthin (Fejes, Rasmussen), 46. Porsbeger (Alsin, Cameranesi). Rozhodovali: Baluška, Hronský – Durmis, Jedlička, vylúčení: 5:7 na 2 min, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:1.
Bratislava Capitals: Baroš – Sloboda, Finn, Chovan, Guimond, Romančík, Šedivý, Boldižár, Šalka – Miklík, Suja, Lapšanský – Čajkovič, Hults, Ahl – T. Varga, Buc, Higgs – Faith, Hudec, Bezák
Graz: Rodrigue – Pfeffer, Altmann, Lindner, Kirchschlager, Alsing, Setzinger, Egger – MacKay, Cameranesi, Porsberger – Grafenthin, Rasmussen, Fejes – Ograjenšek, Oleksuk, Krainz – Broda, Alagič

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava Capitals