Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Život po boku ruskej hviezdy bol fajn, až kým sa žena nedozvedela pravdu

Život s hviezdou je snom mnohých žien.

26.10.2020 08:08
Alexander Radulov Foto:
Alexander Radulov.
debata (5)

Štvornásobná majsterka sveta v gymnastike vydržala v zlatej klietke dva roky. Potom povedala dosť! Teraz už niekdajšia manželka hokejistu Alexandra Radulova – Darja Dmitrijevová – sa nedokázala stotožniť s tým, že jej partner šteklivo komunikuje aj s inými.

Najala si detektívaa ten všetko odhalil. „Mohla som míňať za nákupy denne státisíce, to bolo príjemné. Ale on porušoval všetky možné morálne zásady, tak sme sa rozišli,“ vysvetlila.

„Došlo to tak ďaleko, že som začala byť paranoidná. Najala som si detektíva a ten našiel dievča, s ktorým bol Saša predo mnou. Napísala som jej, aby s tými správami prestala, ale ona mu neskôr rovnako písala z iných účtov,“ uviedla exmanželka hokejovej hviezdy.

„Pripadala som si ako hacker. Boli to veľmi intímne správy. Žiadne: Ahoj, ako sa máš?“ naznačila. Všetko sa nakoniec skončilo rozvodom, ktorý sa tiahol kvôli opatrovníctvu o syna Makara.

Strieborná medailistka z Londýna 2012 pripustila, že si zvykla na míňanie. Radulov si počas kariéry zarobil 35 miliónov dolárov. „Nikdy som nevedela, koľko môj manžel zarába. Jednoducho som vedela, že je to veľa, a vyhovovalo mi to,“ zverila sa.

Sama sa priznala, že nepochádza z rodiny, kde sa žilo v luxuse. „Som taký shopaholik. Míňala som na oblečenie, tašky, topánky,“ pochválila sa. „Raz mi povedal, či som sa nezbláznila, že by som pokojne minula aj milión denne,“ prezradila.

Teraz je už po všetkom, každý si šiel svojou cestou. „Podpísali sme priateľskú dohodu. Zaplatil za mňa byt, dal mi peniaze na auto a zaplatil výživné na osemnásť mesiacov dopredu,“ dodala.

Najlepší hokejisti klubov NHL Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Arizona Coyotes - Shane Doan.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Radulov