Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nenažrané hovädá, je mi z vás na vracanie! V Česku riešia ďalší trénerský škandál

Po štyroch mesiacoch sa v Česku opäť rieši trénerský škandál. Po dorasteneckom trénerovi Martinovi Stloukalovi sa voči svojim zverencom vulgárne vyjadroval aj kouč a športový manažér prvoligového Třebíču Roman Mejzlík.

12.10.2020 13:33
debata (6)

Tamojšiemu áčku to momentálne veľmi nejde. V druhej najvyššej českej hokejovej súťaži odohral zatiaľ iba dva zápasy, získal jediný bod a je na poslednom mieste tabuľky.

V kabíne je dusno nielen kvôli výsledkom. Moravský klub má kvôli pandémii aj ekonomické problémy. Podľa informácií na stránke klubu mala skončiť trojica opôr – Šimon Szathmáry, Václav Čejka a Karel Nedbal.

Ani jeden z nich nechcel podľa klubu pristúpiť na zníženie platu. Kouč Mejzlík tieto správy najskôr dementoval a dotyčným hráčom sa vraj ospravedlnil.

Zaujímavosťou je, že krátko potom podali výpoveď všetci členovia redakcie, ktorá zásobuje stránku hokejového klubu z Třebíča novými informáciami, nakoľko článok mal byť odsúhlasený človekom z vedenia – Mejzlíkovým kolegom.

Nakoniec však Mejzlík v rozhovore pre jeden z regionálnych denníkov priznal, že cez piatkové stretnutie s hráčmi bol k svojim zverencom vulgárny a použil aj niekoľko invektív, pretože sa mu nepáčil sebecký prístup hráčov k neľahkej situácii klubu.

"Ste nenažraté hovädá a je mi z vás na vracanie. Premárnili sme tu tri sezóny, nenazývajte sa hráčmi. Môžete sa na mňa hnevať, mám to v prd..i.

Vy, čo nemáte deti, to nechápete. Máte doma pipky, ktoré vás vycicajú a potom sa na vás vys..ú, presne tak isto, ako tá moja pi..

Môžem si dovoliť hovoriť takéto veci, lebo ani jeden z vás mi nesiaha ani po členky. Nikomu z nás, ani pánovi Hrbáčkovi, ktorý tu robí ľad."

Všetci vás takto rozmaznali a vy ani neviete, o čom sa tu bavíme. To by tie vaše pipky doma len kukali, keby ste domov priviezli smradľavý výstroj, ktorý majú hodiť do práčky," vraví Mejzlík do duše svojich hráčov, v nahrávke, ktorú publikoval český denník Sport.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Třebíč #Roman Mejzlík