Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jedinečná exhibícia. Gretzky si to rozdá s Ovečkinom

Alexander Ovečkin naháňa Waynea Gretzkého v snahe o prekonanie rekordu v počte strelených gólov v hokejovej NHL a v čase koronakrízy si to s ním môže rozdať v priamom súboji. Dve legendy zámorskej profiligy sa dohodli, že si zmerajú sily v populárnej hre NHL20.

16.04.2020 19:17
debata

Súboj kanadského hokejového velikána Gretzkého s aktuálnym kapitánom Washingtonu Capitals Ovečkinom sa uskutoční v stredu 22. apríla pod názvom „The Great One vs. The Great Eight“.

Ovečkin je momentálne ôsmy v rebríčku najlepších strelcov NHL so 706 gólmi, na lídra Gretzkého (894) stráca 188 presných zásahov. Hrať sa bude séria na dva víťazné duely, naživo zápasy prinesie kanál Capitals na strímovacej službe Twitch. Diváci budú môcť počas súboja posielať peniaze na charitatívne projekty v čase pandémie.

Vzájomný duel inicioval Gretzky. „Tak veľa sa hovorí o mojom gólovom rekorde, takže medzi Alexom a mnou je milé spojenie. Napadlo mi, že by sme mohli spolu urobiť niečo, čo by ľudia mohli sledovať a zároveň aj pomôcť získať peniaze pre tých, ktorí to potrebujú,“ povedal Gretzky pre zámorské médiá.

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Wayne Gretzky #Alexander Ovečkin #Washington Capitals #koronavírus