Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fraška v Budapešti. Ukrajincom sa zranili brankári, duel nedohrali

Zápas hokejových reprezentácií Ukrajiny a Bieloruska na turnaji Euro Ice Hockey Challenge v Budapešti sa skončil v stredu fraškou.

12.12.2019 21:49
Romania Ukraine-15-of-19- Channel Homepage Slider Foto:
Gólman Ukrajiny Vitalij Ogročuk.
debata

Pretože sa Ukrajincom zranili obaja brankári, po 43 odohraných minútach sa dohodli oba tímy duel ukončiť. Časomiera zvyšok hracej doby odpočítala, zatiaľ čo hráči postávali na ľade. Bielorusko v tom čase viedlo 4:1 a tento výsledok si tiež do tabuľky zapísalo.

V ukrajinskej bránke nastúpil najprv Oleg Petrov. V druhej tretine štyrikrát inkasoval a na jej konci sa zranil. Náhradník Bogdan Djačenko ale tri minúty po začiatku tretieho dejstva tiež odkrivkal s poranenými slabinami.

„Obaja brankári utrpeli zranenia, s ktorými nemohli pokračovať. Po dohode s bieloruskými trénermi sme dospeli k riešeniu zápas ukončiť, aby z toho nebol cirkus. Mohli sme do bránky postaviť hráča z poľa, ale išlo o priateľský zápas a my máme pred sebou dôležitejšie súboje,“ povedal kouč Sergej Viter.

Vo štvrtok mali Ukrajinci nastúpiť proti Kórei, ale zápas bol odložený až na piatok, aby stihli do Budapešti pricestovať zdraví gólmani.

debata chyba