Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekonali rekord. Fehérváry oslavoval medzi 45-tisíc plyšákmi

Gól švédskeho obrancu Christiana Djoosa z tímu AHL Hershey Bears spustil lavínu. Nie snehovú či gólovú, no plyšákovú.

02.12.2019 10:29
debata (1)

Fanúšikovia „medveďov“ po úvodnom góle do siete slovenského brankára Hartfordu Adama Húsku začali hádzať na ľadovú plochu plyšové zvieratká. Tradičná charitatívna akcia pre deti mala v meste opäť veľký úspech.

Usporiadatelia ich nazbierali 45 650, čím priaznivci Hershey prekonali rekord. Akciu si užívali aj hokejisti, ktorí sa hodili do kopy plyšákov.

Charitatívna akcia CommunityAid Teddy Bear prerušila duel na takmer 30 minút. Plyšové medvedíky boli určené na dobročinné účely, poputujú do 40 miestnych organizácií ako sú školy, detské kluby a kostoly.

Domáci sa tešili nielen z výťažku, no i bodového zárezu. Aj s prispením slovenského obrancu Martina Fehérváryho zdolali Hartford 4:3 po predĺžení. Húska zlikvidoval až 5 streleckých pokusov Fehérváryho.

Martin Marinčin prispel jednou asistenciou a dvoma plusovými bodmi k víťazstvu Toronta Marlies nad Uticou 5:3. Toronto je na čele Východnej konferencie súťaže.

Štvrté víťazstvo za sebou si pripísali hráči Providence, keď zdolali Charlotte na jeho ľade 4:0. Dvojica Slovákov v drese hostí Róbert Lantoši a Peter Cehlárik vyšla tentoraz bodov naprázdno.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #AHL