Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

KO ako od Tysona. Pospíšila v bitke vypli, museli ho ratovať

V pästnej potýčke sa ocitol s nesprávnym chlapíkom. Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil (19) pocítil konskú silu v pravačke Colbyho Cava. Jeho dynamitu v ruke by zatlieskal aj legendárny boxer Mike Tyson.

21.10.2019 16:30
debata (1)

Pospíšil je hráčom klubu NHL Calgary Flames, no pôsobí na farme v nižšej súťaži AHL Strockton Heat. Práve jej záujmy hájil, keď narazil na Cava z Bakersfieldu. Fanúšikovia sledovali atraktívnu a svižnú pästnú výmenu.

Cave jej uťal koniec razantným úderom do tváre Pospíšila. Slovenský mládežnícky reprezentant padol na ľad, bolo jasné, že je výrazne otrasený. Rozhodca ihneď kontroloval jeho stav, zo striedačky privolal lekára. Pospíšil ležal nehybne na chrbte, dostal pomoc.

Slovák napokon vstal a opustil hraciu plochu po vlastných. Ako neskôr priznal na sociálnej sieti, z onoho večera si nepamätá nič. Určite si však zapamätá športovú reakciu Cava, ktorý Pospíšilovi písal po zápase a zaujímal sa o jeho stav.

„Nazdar kámo, tu je Cave z druhého tímu. Len som sa chcel uistiť, že si v poriadku. Si tvrdý chlapík, ktorý sa vie za seba postaviť. Verím, že sa dáš rýchlo dokopy,“ napísal Cave. Pospíšil opätoval s rešpektom a obaja sa už tešia na ďalšie stretnutie na ľade.

Snáď si ho Pospíšil nabudúce zapamätá.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #AHL #Martin Pospíšil #Strockton Heat #Colby Cave