Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pribratý Jágr váži najviac vo svojej kariére: Už to nie je sranda

Stelesňuje hokej v Kladne. Na ľade i vo vedení klubu. Veterán Jaromír Jágr v lete ako vlastník "Rytierov" podpísal sám seba i na ďalšiu sezónu. Zahrá si najvyššiu súťaž. Ak sa do začiatku sezóny dostane do adekvátnej kondície.

20.07.2019 14:35
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr hral najvyššiu súťaž naposledy v sezóne 2017/18 ešte ako hráč Calgary v NHL.
debata (1)

„Pred piatimi týždňami to bola ešte sranda, no dnes už nie je. Bude to boj!“ uviedol už 47-ročný útočník na sociálnej sieti, keď navážil svoje maximum v bohatej kariére.

„Našiel som starú váhu, tak sa idem pozrieť… Čože?! 121 kilogramov? Nádhera vzhľadom na to, že extraliga sa začína už o dva mesiace,“ pokračoval dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára v NHL.

Jágr v uplynulej sezóne pomohol Kladnu k postupu do najvyššej súťaže. Od posledného zápasu však uplynuli už takmer tri mesiace. Jágr, ktorý mal problémy s váhou aj v minulosti, v ostatných rokoch upravil svoju hru, je viac založená na fyzických atribútoch.

Jágrovi kilogramy neprekážajú. Nikdy nebol prútik, pomalšie nohy nahrádzal šikovnými rukami a kreatívnymi myšlienkami na ľade. No takmer už pred 50-kou by váha cez 120 kíl bola problém.

Držiteľ olympijského zlata z Nagana je známy svojím zanietením a tvrdými tréningami. Snahe zhodiť váhu prispôsobil aj stravu. Konzumuje prevažne takzvaný „Jágrov šalát“. Zložený je zo zeleninovej zmesi a melóna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #HC Rytíři Kladno