Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat Jágra sa opäť odkladá. Aj preto, že Kladno má dostatok zdravých hráčov

Návrat českej hokejovej legendy Jaromíra Jágra do zostavy prvoligového Kladna sa opäť odkladá. Hviezdny útočník, ktorý v piatok oslávi 47. narodeniny, zvažoval, že by obliekol jeho dres v pondelňajšom zápase na ľade Prostějova. Nakoniec sa však rozhodol, že hrať nebude.

11.02.2019 12:02
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr na tréningu Kladna.
debata

„Hrať nebude,“ uviedol hovorca klubu Vít Heral pre iSport.cz. Jágr o možnosti, že by sa prvýkrát v sezóne zapojil do súťažného zápasu, hovoril minulý týždeň na stretnutí s fanúšikmi.

Nakoniec však nechce hrať aj preto, že Kladno má dostatok zdravých hráčov. „Situácia je taká, že trénujem. Ale aby som sa cítil dobre, to vôbec nie. Zatiaľ nemám pocit, že by som mužstvu bol prospešný. Preto nehrám,“ povedal Jágr pred niekoľkými dňami.

Olympijský víťaz z Nagana nastúpil naposledy 23. augusta v domácom prípravnom súboji s Litoměřiciach, v ktorého závere sa ale zranil. A zdravotné komplikácie odložili aj niekoľko ďalších uvažovaných návratov Jágra. Ďalšie stretnutie čaká Kladno v stredu, keď sa doma stretne s beznádejne poslednou Kadaňou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #HC Rytíři Kladno