Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ramsay je lepší golfista ako Šatan, asistent bude známy do konca septembra

Za účasti trénera slovenskej hokejovej reprezentácie Craiga Ramsayho, generálneho manažéra Miroslava Šatana a kouča brankárov Jána Lašáka sa v rakúskom Atzenbruggu uskutočnil posledný turnaj z edície Business Golf Tour 2018.

14.09.2018 17:00
hokej, reprezentacia, Graig Ramsay, Satan, Foto: ,
Miroslav Šatan a kouč SR Craig Ramsay.
debata

Zo známych športových mien nechýbali ani ambasádor Nadácie STARS for STARS šprintér Ján Volko a talentovaná vodná slalomárka Soňa Stanovská.

Spolu s Ramsaym boli vo flajte aj Šatan, Lašák a tiež generálny sekretár SZĽH Miroslav Valíček. "Počas dovolenky v Amerike som si zahral golf asi štyrikrát. Tento šport som si obľúbil,“ povedal Kanaďan Ramsay, ktorého golfové schopnosti pochválil práve Miroslav Šatan.

„Craig je z nás najlepší golfista. Doposiaľ som mal možnosť zahrať si s ním iba raz v apríli, teraz keď sa opäť naskytla možnosť, tak sme ju radi využili,“ vyjadril sa Šatan.

Niekdajší skvelý útočník uviedol, že sa na golfe bavili aj o pracovných záležitostiach, ktoré súvisia so slovenskou hokejovou reprezentáciou. Hľadá sa totiž nástupca asistenta Vladimíra Országha.

„Asistenta vyriešime pravdepodobne do konca septembra. Máme dostatok času, aby sme zložili celý tím, pripravili stratégiu a aby sme odsledovali hráčov počas septembra a októbra. Na základe toho pripravíme nomináciu na Nemecký pohár,“ vysvetlil Šatan. Kapitán majstrov sveta z Göteborgu mal najmä pracovné leto.

„Okrem jedného mesiaca, keď sme s rodinou odišli na mesiac na dovolenku do USA, som už pracoval. Od začiatku augusta hrali juniorské reprezentácie, mali letné sústredenia, turnaje. Aj keď sa to nezdá, august je pre mládežnícke tímy rušným mesiacom,“ podotkol Šatan.

Craig Ramsay si tiež pochvaľoval účasť na záverečnom turnaji Business Golf Tour 2018. „Som rád, že som sem prišiel a bol súčasťou tohto podujatia. Golf je pre mňa výborný relax,“ dodal pre web podujatia bgt.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Šatan #Craig Ramsay