Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Striebro sa im málilo. Mladí slovanisti zdemolovali trenčianske šatne

K športu rovnako ako výhry patria aj prehry. Niekto ich znáša s pokorou, iní prehrávať nevedia. Druhé tvrdenie podľa všetkého platí aj pre hokejových dorastencov Slovana Bratislava.

05.04.2018 08:40 , aktualizované: 11:49
debata (4)

Tí sa v stredu nepredviedli práve v najlepšom svetle. Po prehratom finále s Trenčínom, ktoré ovládla Dukla a získala dorastenecký titul, zdemolovali domácim šatne.

Informáciu ako prvý priniesol portál My Trenčín. Mladí slovanisti rozmlátili dvere, poškodili lavičky a povytŕhali vodovodné batérie.

Ako TASR informoval manažér mládeže neziskovej organizácie Dukla Trenčín Róbert Kompas, hráči hosťujúceho družstva odtrhli sprchy a rozbili dvere v šatni. Celková škoda zatiaľ nie je vyčíslená.

„Oslovili sme vedenie Slovana Bratislava. So svojimi hráčmi si to vybavia, nám prisľúbili, že nám škodu uhradia. Pošleme im faktúru. Nemalo by sa to stávať, no bohužiaľ stáva sa to. Nie často, ale stáva,“ doplnil Kompas s tým, že prípad nehlásili na polícii. „Takéto prípady sa väčšinou riešia dohodou klubov,“ uzavrel mládežnícky manažér.

Dorastenci HC Slovan Bratislava vyhrali nadstavbovú časť dorasteneckej extraligy so šesťbodovým náskokom pred Trenčínom.

Vo finálovej sérii však prehrali s Trenčanmi hneď prvé domáce stretnutie. Druhé vyhrali, no po dvoch prehrách v Trenčíne prišli o majstrovských ti­tul.

„HC Slovan Bratislava odsudzuje správanie svojich hráčov po štvrtom stretnutí finálovej série play off Kaufland extraligy dorastu a považuje ho za nevhodné a neprípustné. Inkriminovaného zápasu sa zúčastnil aj šéftréner mládeže Karol Rusznyák, ktorý je o celej situácii informovaný a je v aktívnom kontakte so zástupcami nášho finálového súpera Dukly Trenčín. HC Slovan z celej situácie u zúčastnených hráčov vyvodí dôsledky a uhradí všetky škody spôsobené domácemu celku,“ informovala Veronika Némethová z HC Slovan Bratislava.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #HC Slovan Bratislava